Ahoj holky.Kdyz jsem byla na utz v 5+5tt tak byla videt jen pidi midi tecka.na ko jdu pristi tyden.mate nektera foto utz z 5+5 a 4+5 na porovnani?
Tak presne takovou tecku jsem tam mela 🙂 takze podle mych lajckych vypoctu budem o tyden mensi,zatim..a gratuluju 🙂
děkuji a gratuluji nazpátek 🙂 já jdu k dr až 11.7, tak jsem už zvědavá,jak malé pokročilo, měli bychom slyšet už i srdíčko, tak se těším 🙂
Taky dekuju 🙂 my jdem na ko srdicka zitra.no nemuzu se dockat 😀
juuu tak drzim pestiiii..kdy mas termin?
Podle menstruace myslim ze 4.2. Uvidim jak to vyjde podle ultrazvuku
@alelajda Záleží na kvalitě stroje 🙂 Já měla ve 4+1 bublinku. Držím palce
@andreaandrejka děkuji fotky se asi plati že??? no ja dam odpoledne vědět jak sem dopadla
@alelajda To záleží na pracovišti. U nás se platí 100,- za fotku 🙂
@andreaandrejka aha no ja v prvnim těhu chodila k jinemu dr a ten na vše kašlal a tak sem v pulce těhu přešla k jinemu a když jsem chtěla obrazek tak řekl že už je pozdě jelikoš mimčo už je moc velike tak ted nevim jestli si mužu řict o fotku už dnes nebo je to brzo
@alelajda Jo, to je pravda, že pak v těch dalších týdnech se ty fotky už dělají hůř. Ale takhle brzy si myslím, že by neměl být problém 🙂
@andreaandrejka 😉 😉
@alelajda gratulace k miminku 🙂 no mě se lékař ani neptal a bublinku mi hned vytiskl - bylo mi trapné si o fotku říci, když tam je jen taková dutinka, ale on to vyřešil za mě a fotku mi dal bez řečí 😀 u nás v OV stojí UTZ 50 Kč, aler to už záleží dr od dr. pak dej vědět, jak jsi dopadla 🙂
@mi89 pana dr. Škutu mohu za mě doporučit. Je o postarší pán s velice solidním chováním, příjemný, popovídá si a je šetrný. Vždy pacientkám i při příchodu podá ruku..no za mě je super, jsem spokojená-..já kdysi chodila do karviné a i tam jsem byla velice spokojená..ale jenom s muži, s ženami nemám tak dobré zkušenosti.jenom se trochu u pamna Škuty bojím, že půjde brzy do důchodu - nemluvil o tom nikdy, ale jak říkám - není zcela nejmaldší
Tak holky bublinka se objevila na utz foto nemam neměla jsem odvahu se zeptat 14.7 jdu na kontrolu
Bylo to ale bez srdce kdy se objeví??
@elis86 Bud v klidu 🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat kolik platíte za ty fotky?
Já platím 50Kč za kus 🙂
Já fotku nedostávám, leda si to vyfotit přes monitor.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahojky, tak já byla na UTZ minulé pondělí, dle MS jsem byla v 5.tt, doktor teda říkal,že to vypadá na 4.tt a je to taky taková malá tečka, foto přikládám: