Máte foto ultrazvuku z 5.-6. tt na porovnání?

babatkovic
19. čer 2016

Ahoj holky.Kdyz jsem byla na utz v 5+5tt tak byla videt jen pidi midi tecka.na ko jdu pristi tyden.mate nektera foto utz z 5+5 a 4+5 na porovnani?

clea89
21. čer 2016

ahojky, tak já byla na UTZ minulé pondělí, dle MS jsem byla v 5.tt, doktor teda říkal,že to vypadá na 4.tt a je to taky taková malá tečka, foto přikládám:

babatkovic
autor
21. čer 2016

Tak presne takovou tecku jsem tam mela 🙂 takze podle mych lajckych vypoctu budem o tyden mensi,zatim..a gratuluju 🙂

clea89
22. čer 2016

děkuji a gratuluji nazpátek 🙂 já jdu k dr až 11.7, tak jsem už zvědavá,jak malé pokročilo, měli bychom slyšet už i srdíčko, tak se těším 🙂

babatkovic
autor
22. čer 2016

Taky dekuju 🙂 my jdem na ko srdicka zitra.no nemuzu se dockat 😀

clea89
22. čer 2016

juuu tak drzim pestiiii..kdy mas termin?

babatkovic
autor
22. čer 2016

Podle menstruace myslim ze 4.2. Uvidim jak to vyjde podle ultrazvuku

alelajda
23. čer 2016

Ahoj holky mohu se k vam přidat ja sem si včera dělala test a byl pozitivni dneska podle těhotenske kalkulačky sem 5+0 odpoledne jdu k doktorovi je možne že už něco uvidí???

andreaandrejka
23. čer 2016

@alelajda Záleží na kvalitě stroje 🙂 Já měla ve 4+1 bublinku. Držím palce

alelajda
23. čer 2016

@andreaandrejka děkuji fotky se asi plati že??? no ja dam odpoledne vědět jak sem dopadla

andreaandrejka
23. čer 2016

@alelajda To záleží na pracovišti. U nás se platí 100,- za fotku 🙂

alelajda
23. čer 2016

@andreaandrejka aha no ja v prvnim těhu chodila k jinemu dr a ten na vše kašlal a tak sem v pulce těhu přešla k jinemu a když jsem chtěla obrazek tak řekl že už je pozdě jelikoš mimčo už je moc velike tak ted nevim jestli si mužu řict o fotku už dnes nebo je to brzo

andreaandrejka
23. čer 2016

@alelajda Jo, to je pravda, že pak v těch dalších týdnech se ty fotky už dělají hůř. Ale takhle brzy si myslím, že by neměl být problém 🙂

alelajda
23. čer 2016

@andreaandrejka 😉 😉

clea89
23. čer 2016

@alelajda gratulace k miminku 🙂 no mě se lékař ani neptal a bublinku mi hned vytiskl - bylo mi trapné si o fotku říci, když tam je jen taková dutinka, ale on to vyřešil za mě a fotku mi dal bez řečí 😀 u nás v OV stojí UTZ 50 Kč, aler to už záleží dr od dr. pak dej vědět, jak jsi dopadla 🙂

mi89
23. čer 2016

@clea89 k jakému dr.chodíš v OV? 🙂

clea89
23. čer 2016

@mi89 k MUdr. Škutovi.. bydím v Ově nově a tento mi byl doporučen 🙂

mi89
23. čer 2016

@clea89 Já jsem taky nově, z Heřmanic, a dokrora mám rok v Ově, ale až na Porubě 🙂 Tak proto se ptám, že bych se koukla jinde, kdybych nebyla spokojená 🙂

clea89
23. čer 2016

@mi89 pana dr. Škutu mohu za mě doporučit. Je o postarší pán s velice solidním chováním, příjemný, popovídá si a je šetrný. Vždy pacientkám i při příchodu podá ruku..no za mě je super, jsem spokojená-..já kdysi chodila do karviné a i tam jsem byla velice spokojená..ale jenom s muži, s ženami nemám tak dobré zkušenosti.jenom se trochu u pamna Škuty bojím, že půjde brzy do důchodu - nemluvil o tom nikdy, ale jak říkám - není zcela nejmaldší

alelajda
23. čer 2016

Tak holky bublinka se objevila na utz foto nemam neměla jsem odvahu se zeptat 14.7 jdu na kontrolu

alelajda
23. čer 2016

Bylo to ale bez srdce kdy se objeví??

elis86
1. črc 2016

můj prcek 6+0...má dva milimetry, srdíčko už bylo vidět,ale někde píšou,že by už měl být dvojnásobný,doktorka nic neříkala...

andreaandrejka
1. črc 2016

@elis86 Bud v klidu 🙂

alelajda
14. črc 2016

Tak holky dneska jsem byla na kontrole a jsem 8+2 tt srdíčko tlouklo už sem dostala i průkazku sice ještě není vyhráno ale radost mám velikou

kulihrasekzeleny
15. črc 2016

Moje 5+0tt. V pondeli jdu na kontrolu to bych mela byt v 7 🙂

nina8888
19. črc 2016

Podľa utz 5+6 foto ze včerejšku, srdíčko nameste netlouklo tak doufám že na začátku srpna ked půjdu na další utz uz bude tlouct 🙂

juliemichal
19. črc 2016

Ahojky první fotka 5+0tt podle MS 5+3tt a druhá fotka 6+4tt i ze srdíčkem 🙂

cukricek123
19. črc 2016

První fotka 4-5tt a druhá 9tt 🙂

kami5
16. srp 2016

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat kolik platíte za ty fotky?

tofife
16. srp 2016

Já platím 50Kč za kus 🙂

puutalo
16. srp 2016

Já fotku nedostávám, leda si to vyfotit přes monitor.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru