Kdy vám test ukázal své carky ??? ano zatím bez zkušeností a než děti tak bych ráda o tady..
a prsa dost pálí,stipou i boli , mega chutě , mastnejsi vlasy, Akne do jindy nemivam, zácpa , zimnice nebo jindy větší teplo ...nálady různé , hůř spím a ráno brzo vstávám ....horší únava ..
Doufám že to je těhotenství ..
@slunickova no uvidíme nebo půjdu zpátky do sáčku zkontrolovat test v Poličce dává mi brouka do hlavy 🤔
Já měla příznaky taky asi týden před ms, bolely mě prsa a byly takové citlivější, ale pořád sem si říkala, že těhotná nejsem😁 pak sem nakonec 3 dny před ms udělala test a byl jasně pozitivní 😊 krásné dvě čárky a pak sem mela další příznaky od 6tt a pak už to bylo jasné i z ultrazvuku 😊. Tak držím palce, aby ti to vyšlo jak si přeješ 🍀
@barcnka Příznaky těhotenství zpusobuje vysoká hladina HCG,pokud mas test negativni,neznamená to,ze jeste nemůže být pozitivni,proto se ma testovat az kdyz neprijde MS,tim padem ty příznaky nejsou z HCG,ale může se jednat o PMS
..ja měla pozitivni test v den MS a příznaky od cca 7 - 8 tt
@barcnka viditelnou druhou čárku jsem videla 5dnu pred ms. Příznaky až nekdy v 8tt
Já měla mini ducha 4 dny před MS, pak sílil a v den očekávané MS byli opravdu viditelné dvě čárky! 🙂 tak držím palce 🍀
Ja priznaky nemela vubec. Zjistila jsem to az v 6tt. 🙂 Takze bych se podle priznaku asi uplne neridila. Snad to ale klapne a test ukaze 2 carky, drzim palce
@klllarinka01 děkuji
Me boleli prsa tři dny před ocekavanou menstruaci ale dve čárky se ukazali az 10 dni po 1dnu od zpozdeni 🙂 držím palce
@barcnka Ahoj, dělala sem si test 3 dny po opoždění..
.. cítila sem se jiná.. Cca 2-3 dny před MS jsem měla citlivější prsa, v práci sem byla celkem dost unavená, i když jsem měla normálně naspáno 😅 Nálady sem taky měla slušné 😆 chvíli hodná chvíli zlá 😀
Teď mám šíleně bolestivý prsa, Těhu už mám potvrzené. 6+5tt
Tak přeji hodně štěstí 🍀🍀
Jak bylo psáno výše, příznaky bych se neřídila. Když jsem se snažila otěhotnět, tak jsem při každém delším cyklu byla unavená, měla citlivé bradavky a nevolnosti (cyklus nepravidelný). A nic. Opravdové těhotenství jsem zjistila až 7tt, bez příznaků, jen ms nechtěla stále přijít. Jinak držím palce, ať to vyjde.
@michaela10s děkuji
Já měla test pozitivní až ted 4dny po vynechani
Ja mela priznaky cca 7dpo a dokonce u obou tehotenstvi jiz 7 dpo duch ale pak treba 9dpo snehobilo a az v den ms jasna carka. U prvni dcery me zacala bolet prsa u druhe silene pichat v podbrisku. Byla jsem si jista ze to neni normalni takze jsem jen cekala na chvili kdy si to potvrdim 😀
@baraskaska děkuj za odpověď ..
Dobry den, potřebuji radu, v únoru 2.2jsem měla menstruaci jako obvykle pravydelnou 4 dny ,koncem měsíce 27.2 jsem měla další ale ta trvalá jen pouhé 3 dny dva dny normal.poslední den špineni, mám pocity na zvraceni hodně jim únava pořád a pichani pod briskem test negativní u lékaře jsem objednana ale pořád nad tím přemýšlím....spíše si všimam napnuti pod briskem ty tlaky občas...určitě tu jsou holky které už nejakou zkušenost mají děkuji moc.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě to ukázal test tři dny před ms , příznaky jsem na sobě pozorovala až skoro v 10tt