10.11. Jsem čekala na menstruace ,která se nedostavila.😀Asi za tři dny jsem si dělala test pozitivní. Hurá, těšili jsme se s partnerem na mimi. Týden jsem počkal a objednala jsem se k doktoru. Dnes jsem byla na vyšetření a doktor mi řek že je tam vacek vzal mi krev a za dva dny mám přijít znovu,prý jestli se bude vacek vyvíjet. Máte s tím někdo zkušenost? Vůbec nevím jestli se mám bát nebo se těšit.
No buď ve váčku bude žloutkový nebo plod, nebo váček prázdný...to nikdo neodhadne. Možná jste šla jen brzo a nešlo nic pořádně vidět.
Je to prilis skoro, objednava sa obvykle na 7-8. tyzden tehotenstva, aby uz bolo nieco vidno a bolo pocut aj srdiecko.
Je jen brzo😉 já měla pozitivní test 2.11. ke svoji dokroce jdu až 4.12., ale moje mamka děla v nemocnici a domluvila mi UTZ na gyndě, taky tam byl jen váček, ale já chtěla spíš vědět, zda je to tam kde má být😎
Ja sla az 7tt aby uz bylo videt srdicko a mela jsem klid... neres to ted, opravdu v tyhle dobe nic nez bublina videt nejde🙂)
Me dr taky objednala na 8tt, nakonec jsem byla v 7tt ale bylo videt srdicko a vse ostatni 🙂 pozdeji lepsi
Děkuji všem trochu ste mě uklidnili 😀
@martina291116 mě tak viděli ze začátku jen vacek se žlutým teliskem 🙂 je to normalni vývoj 🙂 tohle byla první fotka 😂
Mě právě ani utrazvuk neukázal. A je mi divné že mi chce vidět znovu po dvou dnech. 🙄 Ale už jsem klidnější. Děkuji za odpovědi 😀
Ahoj holky. Konečně se mi zadařilo. Všechno bylo v pohodě, ale nyní hrozně slabě špiním, byla jsem u doktora. Jsem 7+4 a skoro nic není vidět. Jen bublina a žloutkový váček. Dal mi nějaký prášky a za týden mám jít znova. Máte některá podobnou zkušenost, která třeba i dopadla dobře? Další potrat už zažít nechci.
@strasidlo123 Ahoj, po ZT v 10tt jsem otehotnela asi za 5 mesicu. Uz jsem byla vylecena z nejakyho ukvapenyho behani k doktorce a objednala jsem se na kontrolu, aby to odpovidalo 7tt. Byla jsem tak nejak smirena, ze to bud dopadne nebo ne. Nicim se to zachranit neda. Asi v 5tt jsem najednou docela hodne zakrvacela. Bylo to hnedou krvi a na cely tampon. Pak se to uklidnilo a tak jednou tydne jsem mela fakt desive vytoky. Doktor potvrdil tehotenstvi, udelal vsechny testy a na nic se neprislo. Dala jsem se po predchozi zkusenosti na "modleni"( nadnesene receno). Postupne spineni a vytoky ustaly. Ja donosila uplne zdrave miminko bez jakykoliv potizi. Druhe tehotenstvi se bez jednorazoveho zaspineni taky neobeslo. To bylo dokonce az v 3.mesici... a vsechno dopadlo OK. Doktor mi rikal, ze z nejake tehule litaji krevni srazeniny velke jako pest a miminko donosi a nejaka ani nezaspini a plod se stejne nevyviji. Vsechno je to na nem, to neovlivnime. Ale verim, ze u Tebe bude vse v poradku, tak se nestresuj.
@katherinka33
Jo, po poslední kontrole už se mrskalo srdíčko. Tak snad to dobře dopadne.
@katherinka33 Tak zase nic. Jen revize.
@strasidlo123 To je mi moc líto. Vím, že jediné, co Ti pomůže pochopit je, že dřív nebo později donosis zdravé miminko. Pak se ten pohled na tyhle útrapy změní, věř mi. Řekneš si, kdyby to tenkrát dopadlo, neměla bych tohle milované miminko,... nebo mohla jsem třeba zjistit, že je dítě postižené a rozhodování, zda si ho nechat či ne by bylo stokrát horší. Takhle si příroda poradila sama a netrapila Tě. Tvoje miminko na Tebe pořád čeká. Tohle bohužel nemělo být ono. Přeji hodně sil a těším se, že mi dáš vědět, že je zase naděje.
@katherinka33 Děkuju 😘 určitě vědět dám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@martina291116 určitě se můžeš těšit. Jsi úplně na začátku,to ještě není nic moc vidět 😉