Listovka a zvracení. Vzít novou tabletku, když jsem ji vyzvracela?

misa0009
28. led 2021

Ahojky, jsem cca v 7. týdnu těhotenství a trpím teď docela na nevolnosti a zvracení. Dneska ráno to vypadalo celkem dobře, nasnídala jsem se, chvilku jsem počkala a chtěla jsem si vzít vitamíny AZ mama z DM (je tam i denní dávka listovky) a jakmile jsem prášek spolkla, zvedl se mi žaludek a vše jsem vyzvracela. Vzali byste si novou tabletku? Zvracela jsem tak za 2 minutky 😃 díky.

veronikacv
28. led 2021

Ja takhle zvracela v prvnim tehu z vitaminu mamavit. Pak jsem zacala brat proste jen samotnou listovku a uz dobry.
Pravdepodobne by sis dalsi vzit mohla. Tenhle se asi jeste nerozpustil :D

misa0009
autor
28. led 2021

@veronikacv já myslím, že to není konkrétně z těch vitamínů, zvedá se mi žaludek momentálně skoro ze všeho 😃 šlo asi spíš o to, že jsem to nějak blbě polkla a už to jelo 😃 Asi si vezmu ještě jednu protože pochybuji, že se tabletka vstřebala. Díky ☺️

maaaadlaaaaa
28. led 2021

@misa0009 Mně se zvedal žaludek taky, ale ven to šlo vždy jen po Mamavitu, taky jsem brala buď jen listovku nebo lepší vitamíny Femibion a po těch dobrý. Celkově jsem si první trimestr přicházela na to, jak často jak moc a co vlastně jíst, abych se mi nedělalo špatně od žaludku.

mamikry
28. led 2021

@misa0009 Nebrala bych dalsi. Kdyz jednu vynechate, houby se stane. 😉 Ja jsem brala Femiboin poctive pred otehotnenim a cely prvni trimestr na nej nesahla, protoze by hned letel, mimco v pohode.

jako_mala_holka
28. led 2021

Já kvůli velkým nevolnostem a zvracení nakonec nebrala nic, byla jsem ráda, ze do sebe dostanu aspoň trošku jídla a pití, na nějaké tabletky uz nebyl prostor... Malá je naprosto v pořádku... Ale především první trimestr jsem měla strach, aby bylo všechno ok, to ne ze ne... Po prvním screeningu jsem se uklidnila a uz to neresila

jako_mala_holka
28. led 2021

A k dotazu, další tabletu už bych nebrala, zkus zas zítra 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru