Ahoj holky, je tady už někdo na úplném začátku? Já byla v pondělí u dr a jsem 5+2 tt ❤️ Snad vše bude v pořádku 🙏🏻
@luculka93 moc gratuluji!! A držím palečky ať je vše v pořádku! Já jsem taky pořad na nervy aby se něco nepodelalo....
@martinato1989 moja měla minulý měsíc nejspíš bio. Tak jsem s toho taková nesva ale čárky silily a digital taky vyšel tak už se snažím hodit do klidu a věřit že to dopadne 😀 a tobě taky gratuluju 😁
@martinato1989 Ahojky já jsem 10+1
14.5. Jdu na kontrolu také se pořád bojím, aby vše bylo v pořádku.
Ahoj holky, jsem asi tak v 5 tt, včera jsem byla u doktora a ten mi na mou otázku, zda je vše v pořádku řekl, ze zatím není nic vidět a ze to klidně furt muže být mimodelozni. Mate s tím někdo zkušenosti?
Jsem stejně...jsem asi 5+3... příští týden jdu k doktorce si nechat potvrdit 🙂
A já se dneska objednala k dr. Ale až na 22.5 tak snad už tam bude fazolka i se srdickem
Vypadá to, že jsem taky... a ačkoli je to potřetí, opět nerozumím tomu číslování dnů a týdnů. 😀 Stojím před dilematem, zda změnit doktorku. To bych chtěla udělat před prvním vyšetřením a ještě si nejsem jistá, takže kdo ví, kdy kam půjdu. 🙂 Ta původní je daleko a ne ve všem jsme si sedly, ale zas mě už trochu zná...
Ahoj, taky se k vám hlásím, teď jsem 5tt. U dcery bylo srdíčko uvidět už na začátku 7tt, tak příští týden zavolám na gyndu a objednám se😉
Ahoj, mám termín 12.1., u doktora jsem ještě nebyla, jdu 19.5. Snad to vyjde, mám skoro 11 roční jednovaječná dvojčata a v říjnu mi bude 40 🙂
@martinato1989 ahojky! jsem take 5+2 dneska. Kontrola 19. kvetna
@modrebrylky já jdu na kontrolu 18. 🙂 5+2 to vycházelo podle ultrazvuku v pondělí, jinak jsem podle ms dnes 5+3.... takže mas termín porodu taky 6.1?
@martinato1989 zatim ano! 6.1 🙂 citim se dobre, ale jsem nervozni. Je to me 5. tehu. Snad se konecne dockame
@martinato1989 je uz vytvorena skupinka Lednacci 2021?
@modrebrylky ano je
@modrebrylky Lednovky 2021
Holky je tady některá která pořád nemá tu druhou čárku stejně tmavou? 🤔
@luculka93 řekla bych, ze každý test má jiné množství toho barviva, asi nemusí být úplně stejně. Důležité podle mě je, ze neblednou.
@martinato1989 myslíš? Já jsem právě udělala ten digitální tak už netestovala ale našla jsem doma ještě jeden test tak mi to nedalo a zkusila jsem a tak jsem myslela že už by tam měla být dálnice a ono jako je tam vyrazna čárka ale zdaleka ne stejná jako kontrolní tak mě to trochu vyděsilo 🤷♀️
Tak jak píšou holky, důležité je aby neslábla... A nemáš třeba citlivost 25?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No vypadá to že i nám se po roce zadarilo ale ještě jsem nebyla na kontrole tak zatím jen doufám že všechno dobře dopadne