Krásný den všem 🙂 Obracím se na Vás s prosbou o radu. Jsem ve 12tém týdnu těhotenství, a bohužel velmi často zvracím, a když už mám konečně klid, mám tak strašně kyselý žaludek, že nevím, co s tím. Mám i takovou zvláštní kyselou chuť v puse. Zkoušela jsem jedlou sodu, jablečný ocet, zázvor, pořád to cítím... :( Nevím, čím mám překyselený žaludek uklidnit.
Nemáte nějaké rady? 🙂 Předem velice děkuji! 🙂
Me na toto hodně pomáhalo cucat tehotenske bonbóny (jde koupit v lékárně) a nebo cucaci tablety Gastrofruit (ten jde koupit jen v dr.max a nevyjde draho) ☺
@nikoulinka Skvělé, moc děkuji, zkusím! 🙂
Mně při druhem těhotenství nepomohlo taky nic....bylo to strašne utrpení ktere trvalo do 33 tt,vysvobodil mě až předčasný porod . Pevně věřim že najdeš něco co pomůže nebo to prostě samo odezní 🙂 .
Kyselo v puse mám taky a je to hnus 😉 v 19tt. 🙂 Obvykle je to lepší po jídle co není sladké
Já jsem pila mlíko a na předporodním kurzu nám doporučovali pořádně rozžvýkat mandle..
Mne pomohl Rennie.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Vodou s citrónem zkus