ahojte podla vas v ktorom by som mohla byt tyzdni tehotenstva ked som mala na teste uplne ale uplne slabu az priesvitnu alebo ako to vy nazyvate ducha ciarku?posledna ms mi zacala na valentina a podla toho by to mal byt 6 tt neviem ale nejako mi to nesedi ked je tam uplne slaba ciarka?ako tomu rozumet?pri prvom tehotenstve som si robila v den ako som mala dostat kramy a to mi ukazalo ...hmm co si myslite vy este som podla mna uplne mao tehotna si myslim ked je tam slaba az ju nevidiet.
Čárka na testu moc neřekne, mohla být ovulace později. každopádně se to orientačně počítá podle prvního dne poslední MS. Zkoušej to dál testovat obden a uvidíš, čárka bude sílit. Můžeš si dojít i na krev a podle toho uvidíš. Jen z čárky to nejde vykoukat přesně🙂 držím palce.
Ještě existuje ten super drahý těhu test clear blue?digitální, ten ukazuje týdny těhotenství.
@jetynka ano existuje, stojí cca 200 kč 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
možeš byt tak cca v 5 tt, a silu farby čiarky určuje hormon HCG , ktorý od začiatku tehotenstva stupa, takže je možné, že máš toho hormonu ešte málo,alebo si otehotnela neskor . Skus si test urobit za 2 dni, uvidíš ,že čiarka bude silnejšia pokial si naozaj tehotná 🙂