Krvavé špinění v 8. tt. Mám se bát, nebo je to normální?

29. bře 2023

Potřebuju uklidnit... Máte někdo zkušenosti se špiněním v těhotenství? Jsme na dovolené do neděle a nemám možnost si dojít k dr. Teď jsem se byla vyčůrat a na toaletním papíru krvavý hlen. Otřela jsem se ještě jednou a papír byl lehce narůžovělý 😟. Úplně ve mě krklo a samozřejmě mě to rozhodilo😶😶😶. Mám se bát či to bývá i občas normální 😟? Co myslíte....

zelenaesmolda
29. bře 2023

u me to byl hematom.kde jste na dovolene,ze nemas moznost jit k lekari?

wladimira
30. bře 2023

Dejte si ascorutin jestli mate možnost ho koupit .. je to proste 50 na 50 u mě lehké zakrvácení znamenal potrat

katherine177
30. bře 2023

@wladimira u mě taky ,krvácení a následoval potrat :(

janches
30. bře 2023

Někdy je i přes krvaceni vše v pohodě, někdy bohužel ne... já jsem krvácela na začátku těhotenství, měla jsem hematom. Teď jsem 31tt. Moje dr. vždy říkala, pokud je krev tmavá nemusím se bát. Pokud je světlá, čerstvá a není ji víc než na kávovou lžičku, taky dobrý...pokud je čerstvá, je jí více a třeba ještě bolesti břicha tak běžte k doktorovi... stejně se s tím nic moc nedá dělat. Odpočívat, případně ten ascorutin nebo utrogestan. Držím pěsti, ať je vše v pořádku.

laloogrey
30. bře 2023

U mě tohle bohužel bylo znamení zamlklého těhotenství a musela jsem následně na revizi ☹ Držím pěsti, ať je vše v pořádku 🍀

natanelaaa
30. bře 2023

Lehke krvaceni nebo spineni byva hodne časté v 1.trimestru,nemusi to hned znamenaz to nejhorší, ale urcite bud na sebe opatrná, nestresuj se a jak to bude možné, konzultuja s dr: )..já jsem 9 týden a krvacim silně, byla jsem přesvědčená, že se spustil potrat, měla jsem i bolesti, ale ne, mimi je v pořádku 🙂. U mě je teda problém v tom,že tam mám zavedené tělísko. Nasadila jsem taky ascorutin, ten je volně prodejný, plus utrogestan na předpis.

ivivi
1. dub 2023

mne v 9tt spineni a krvaceni zpusobily atb. Ale i tak mi dr nasadila radeji leky.Mozna bych pockala, kdyby se to opakovalo, tak bych jela do porodnice.
Muzete koupit ascorutin ten je volne prodejny

lucinka359
24. kvě 2023

Já krvácim (na toaletak při utření, ne vložka. A nebo při vykonávání potřeby). I cucky jsme měla.
Takto krvácim od 4tt a jsem v 11tt. Plod je vitální. Ale je to vše divné.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru