Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat jak jste to měli vy? Před týdnem jsem se dozvěděla že jsem těhotná, pani doktorka viděla malou dutinku, nebylo mi řečeno v jakém jsem týdnů a po týdnu jsem začala krvácet, na ultrazvuku v nemocní nešlo nic vidět. Měla velké bolesti břicha. Další den jsem se cítila lépe ale krvaceni nepřestalo. Zatím jsem nezpozorovala žádné velké srazeniny. Mám se začít bát? Máte tu někdo takovouzkušenost?
@michanek Zažívám něco podobného,poslední ms 26/5,těhotenské testy sílily ukázkově do 30/6:Clearblue digitální +( 2-3),Clearblue normální + ,Dr.Max,Pepino,Mamatest //.Od 1/7 začaly slábnout a 3/7 jsem začala krvácet světle růžovou až světle červenou krví bez sraženin.
Návštěvu lékaře jsem plánovala na 7/7 jelikož jsem v březnu spontánně potratila kvůli zamlklému těhotenství v 8tt,chtěla jsem počkat .
Nyní jsem byla podle kalkulačky 5+3 (6tt).
Po skončení krvácení udělám ještě tt ,pokud bude duch ,navštívím lékaře .
@katherine177 držím palečky ❤❤❤
@michanek děkuji,ale taky tomu moc nedávám ,toho doktora jsem ještě ani nestihla .
Zkoušela jste test? Třeba se Mimi udrží ,v tom březnu u mě když jsem měla ten spontánní potrat tak jsem krvácela tmavou krvi ,byly tam sraženiny a hrozné křeče.Teď je to jiné.
@katherine177 Test pozitivni i v den krvaceni,
@katherine177 Uvidíme kontrolu mám ve čtvrtek
@michanek držím pěsti 🍀třeba to bude dobré.
Některé ženy v těhotenství krvácí .
Test muže byt pozitivni i nějakou dobu po potratu,než se z těla odplavi veškery hcg hormon,jistě držim palce ale pokud jsi bolestivě krvacela a už nejde nic vidět tak nejspiš bohužel...
@michanek https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/biochemicke-2/#post-81006179
Ja takhle i v dobe krvaceni.TT pozitivni.Kez by Vam to vyslo lepe nez mne..⚘🙏😘
@michanek u prvního jsem krvácela fakt hodně, jasná krev, během pár hodin ta největší vložka úplně plná. Padaly že mě kusy velké jak dlaň. Ale mimino se udrželi a teď má 5 let 🙂
Nicméně na začátku je to buď a nebo, na pohotovosti ti stejně nijak moc nepomůžou.muzes si nasadit Ascorutin proti krvaceni. Teď nezbývá jen čekat
@nijij pani jsem chtela napsat to same.U dcery...jsem cekala dvouvajecna dvojcata ... krvacela jsem, ale odeslo jen jedno z dovjcat a druhe mam.Nadeje umira posledni ⚘🙏
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@michanek Bohužel ja mam v tomhle nepříjemnou zkušenost, že těhotenství odešlo s ms