Dobrý deň mám taký problém som v 6t začala som pred večerom viac špiniť potom len krvácať bola som dva krát na pohotovosti dali mi ascorutin a povedali že je to rizikové tehotenstvo vraj to musím preckat a prísť len v prípade je budem mat kŕče a teplotu čo nemám ale krvácanie stupňuje dnes som sa zobudila a skoro cela vložka od krvy má stym niekto skúsenosť ?
Také jsem měla a byla na pohotovosti, lékař mě nechal v nemocnici cca 3 dny dostala jsem utrogestan a klidový režim na lůžku doma. pokud se krvácení stupňuje pro jistotu bych se opět nechala zkontrolovat lékařem.
Taky jsem měla hematom hnedka vedle dělohy, doktor mi napsal gynprodyl a ascorutin, 3 dny jsem musela jen ležet a ani doma nic nedělat. Špinila jsem potom ještě asi 2 týdny. A pak jsem začala krvácet znovu ve 12tt a to si mě nechali v nemocnici týden, zvýšili dávky ascorutinu a nasadili utrogestan. Z doktorky nakonec vypadlo že tam mám znovu hematom a prichytava se placenta tak to udělalo neplechu....
Přeji aby to tak nebylo , ale krvácení v takové míře není dobré ... 😔 U mě to nedopadlo
Ja zakrvacela sice jen lehce, ale nedopadlo to. Velmi vhodne porodni asistentky oznacuji prvni trimestr za obdobi, kdy je zena v nadeji a od druheho potom, ze je v ocekavani. Tak to bohuzel je.
@wulady stejně nic neudělají. Pokud začneš krvácet a je to potrat, tak se to nedá zastavit. Ascorutin zastavuje krvaceni, kdyz je to praskla zilka z prekrveni atd. Pokud se to stupňuje, je to hematom, nebo potrat. Takhle malé to odejde samo, proto říkají návrat jen při teplotě, to by znamenalo, že to je zamlkle a je třeba revize. V pondělí bych zavolala svému gyn, ať se koukne přes utz, co se děje.
Je to bud anebo, u me spineni se většinou rizjelo do ms a odešlo to s ms
Bohužel je to jak píší ostatní, buď a nebo ... mě to takto dvakrát po sobě odešlo s menstruací, teď jsem na začátku 16 týdne a stejně se bojím 🤦🏻♀️ Ale vždy říkám že pozitivní je, že jsi otěhotněla. Ikdyby to nedejbože odešlo s MS, doporučuji ihned zkoušet dál, tělo je nastartované a je velká šance že se zadaří znova. Bez revize není důvod čekat. Držím palce ať to dopadne 🍀
@wulady to mě mrzí, ale určitě se poštěstí brzy znovu, klidně hned první následující ovulaci se může zadařit, také jsem to tak měla 🍀 doporučuji zkusit čaj dle Báby Radnické na podporu otěhotnění a brát už teď prenatální vitamíny pokud ještě nebereš, ikdyby jen pro dobrý pocit i ten může pomoct. Držím palce 🍀
@veronika9595 aj mna to mrzí ale snáď sa nám to podarí čo najskôr ...ďakujem tak ja si ho kúpim a mám kyselinu listovú tak ju budem teda užívať ďalej
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@wulady Ano. Mala som hematóm. 2tyzdne kludovy rezim, vacsinou ležať a Utrogestan. Našťastie sa vstrebal.