Dobrý den, podle těhotenského testu před 10 dny jsem těhotná a podle ovulace přibližně na konci 5tt, popřípadě na začátku 6tt. Ještě nemám potvrzeno od doktorky, tam jsem objednaná příští týden ve středu po Velikonocích. Dnes ráno jsem krvácela a v krvi byla i sraženina. Často tu čtu, buďte v klidu, to ještě nic neznamená, ale přeci jen mám trochu obavy. Mám řešit na pohotovosti nebo počkat do středy? Přeci jen teď v tom všem zmatku nechci zbytečně plašit.
Ja mam bohuzel spatnou zkusenost,urcite bych necekala u me krvaceni se srazeninou znamenalo SP v 7tt,takze ja bych necekala.
I kdyz uprime pokud je to SP nikdo uz s tim nic neudela dulezite je aby jsi se sama vycistila a pripadne nemusela na revizi... Kazdopadne nedelej zadne zavery dokud ti to dr nepotvrdi,tady ti to bohuzel nikdo nerekne presne.
Radši bych šla už jen pro klid, aby jsi na to prostě nemyslela. Byla jsem také na pohotovosti a byl to hematom, držím palce.
Díky všem, bohužel to neklaplo, jedná se o SP. Ve středu pouze kontrola a uvidíme jak dál.
To je mi moc líto. Já jsem si tím prošla přes 3 týdny. Teď jen aby vše z těla odešlo a bylo vše ok.
Bohužel je to dost běžná věc. Doktor mi řekl, ze mu do ordinace chodí průměrně 3 potraty denně. Stačí jen par poškozených buněk a tělo plod raději vyloučí. Není to nic veseleho, ale z nějakého důvodu se to proste stane a upřímně čím dřív tím lip! Jak kvůli psychice tak i po tělesné stránce.
Držím palce ať to dobře dopadne a tělo si s tím poradi samo a není potřeba už žádný zasah. A ať se brzy znovu zadaří 😉
@buchyna je mi to moc lito :( vim co prozivas... Preji hodne stesticka at se brzy znovu zadari,nakonec to vyjde neboj 🍀
@buchyna nic si z toho nedělejte. V lednu jsem potratila v stejném týdnu. Počkali jsme az prejde menstruace, v unoru jsme nenechali nic náhodě a uz jsem zase v 7+5 🙂 takže přeji hodně štěstíčka a trpělivosti a určitě to půjde. Kamarádky říkali nezavisle na sobě ze potom je prý super ovulace a v 90% to pak vyjde 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
pokud to teda není jen slabé špinění, nečekala bych až do středy. Já jsem teda plašan dost velkej, jen tak s něčím k dr. nejdu, ale s krvácením bych šla rozhodně, nic tím nezkazíš a určitě ti nenadají.