Krvácení v 5. týdnu těhotenství - měl to někdo podobně a dopadlo to dobře?

helena1033
29. čer 2019

Ahojky v pondělí sem zjistila že sem těhotná, dnes ráno se objevilo krvácení jasně červená krev , hned sem jela na pohotovost i s přítelem , doktor potvrdil těhotenství 5tyden ale prý je moc brzo , nedokáže říct proč krvácení nastalo , a u takto malého zárodku vývoj nejde vidět .....dostala sem utrogestan a askorutin a klidový režim. V práci sem řekla že víkend nedojedu ( 12h na nohách fakt ne ) . Měl to někdo podobně? Co dál ........

laka_lacenda
29. čer 2019

Me se objevilo jasne cervene krvaceni (na dve vlozky) v 6tt. Na pohotovosti mi rekli, ze to byl hematom, co praskl, ale uz videli zarodek a srdicko. Pak jsem jeste asi 10 dni spinila a od te doby je vsechno v poradku, jen mam cely tehotenstvi vytok. 🙂 V 5tt jeste nemuselo byt nic videt, takze odpocivej a uvidis. Drzim palce, at to dopadne jako u me. 🙂

helena1033
autor
29. čer 2019

Děkuji ležím odpočívám ani se nehnu, hrozně mně to vyděsilo,( sem tam doktorovi celou dobu brečela....vůbec nevím proč normálně tak uřvana nejsem asi už hormony) .......v pondělí Zajdu k doktorovi hned ráno pro jistotu.

jironymou
29. čer 2019

Ahojky...ja krvacela cele prvni 3 mesice...ani jsem tedy netusila, ze jsem tehotna.Kdyz jsem sla pro antikoncepci...doktor mi oznamil, ze jsem tehu a v podstate jsem krvacela cele tehotenstvi... musela jsem brat akorutin.Chodila jsem na kapacky.Ale mame zdravou holcicku.Niceho se neboj a hlavne se nestresuj.Vse bude v poradku 🐘🌻🍀

lajla
29. čer 2019

Může to znamenat hodně a taky nic, to nejspíš víte..začátky jsou vždy nejasné, jednou ok, podruhé jsem potratila, tak ať vše dopadne dobře

iviiik91
27. říj 2023

Ahoj mám akorát úplně stejný problém, mám 5,5tt a nekrvácím ale mám po vyčurání při utření na toaletním papíru červené tmavě husté kousky krve. Jsem na cestě na pohotovost. Máte někdo zkušenosti s tímto? Děkuji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru