Ahoj, u syna jsem to nezazila, tak jsem z toho zaskočená. Zitra 8tt a dnes po sexu pri oplachnuti krev.. nic neboli. K dr mam jit ve středu, tak nevim, zda plasit ci ne. Za celou dobu jsem těhotenství jsem ani nezaspinila.
Nějaké zkušenosti?
@jjasmina urcite v 8 zavolám na gyndu a poradim se s nim. Mam ho v jinym meste, tady u nas jsou v nemocnici reznici 🙈
Ahoj, prvne moc gratuluji k tehotenstvi 🙂 pokud jde o male mnozstvi ve stylu spineni, bude podrazdeny cipek, stava se to celkem casto. Pokud by to delsi dobu neustavalo nebo sililo, teprve pak bych vyhledala dr. Cipek je ted dost prokrveny, snadno se podrazdi, stava se to i zenam, ktere se v tehotenstvi nechaji vnitrne vysetrit.
@krupka3 dekuji 😊 ja hned rano volala dr. a rikal, ze krvaceni neni běžné, ale pokud znam příčinu a přešlo to, ze mam prijit normálně ve středu na kontrolu. Ono to bylo par kapek krve a nasledne lehke spineni, jed uz je snad klid 🙏 ale vydesilo me to poradne.
@janitureckova Tak to co popisujes opravdu bezne po sexu je, behem celeho teh. Mne se to osobne jeste nestalo, ale cetla jsem to kolem sebe uz mooockrat a vzdy bylo vse ok. Ber to tak - pokud se to miminko ma udrzet, tak se udrzi, a pokud ne, tak to nebude sex, co ho vyzene. Drzim pesti, at mas pohodove tehotenstvi, ja uz si lebedim za pulkou 🙂 A teda v 8tt jsem lezela a bylo mi brutal zle, ten sex ti preji 😀
@krupka3 děkuji, ja tobe preji, ze uz jsi za pulkou, ten zacatek se desne tahne 🙈 jinak si myslim, ze pritel do sexu asi jen tak nepujde, celkem jsem ho vyplasila 😂 uvidime jak dopadnu ve stredu, hlavne uz potrebuju videt ❤️🙏
@janitureckova včera jsem řešila úplně to samé. Začátek 8tt a po sexu krev. Prvně to byl malý flíček, pak najednou dost krve na papíře, ale naštěstí ne čerstvá krev, ale taková tmavší. Popadla mě panika, protože mám za sebou dva potraty a jela na pohotovost. No zbytečný plašan asi 😀 . Na ultrazvuku všechno v pořádku, i jsem poprvé viděla embryo se srdíčkem. Dr říkala, že je to z čípku, že je hrozně křehký a jen při doteku i v ordinaci tekla krev. Já teda špiním malinko ještě dnes, takže jsem z toho stejně dost na nervy. Ve středu jdu poprvé ke své Dr, tak doufám, že bude všechno v pořádku a tobě přeji totéž, opravdu se to prý po sexu stává.
@janitureckova Hele my jsme meli toto tehotenstvi kvuli sexu taky jeden poplach a manzel pak mel strach... Ale premlouvat se zrovna nenechal 😀 😀 Vis co ted nam ve skupine kolem 22 nebo 23tt porodila jedna pani a miminko bylo jeste moc male, aby prezilo ☹ Evidentne neni nikdy pozde na to se v tehotenstvi bat... Ale snazim se si to nepripoustet, uz aby priletela ta tricitka, to uz clovek nebude ze vseho tak vyplaseny.
@terezanovotna30 Nejsi zbytečný plasan, prozila sis toho hodne, tak neni divu. At si rika kdo chce co chce, ostatnim to muze byt jedno, jde především o tebe a mimi.. dekuji, trochu jsi me uklidnila 😊 taky jeste lehounce spinim a mela jsem i takovy dlouhy hlen, takze klidna budu taky az ve stredu na kontrole. Přeji ti moc moc stesti 🍀
@krupka3 no nevim, me bude 35 a myslim, ze jsem vyplasena vic nez poprve pred 3 lety 😂😱🙈
@janitureckova Ja myslela 30. tyden, ne vek 😀 😀
@krupka3 jo 😂 ja nad tim zrovna premyslim, ze jsi to myslela takhle
@janitureckova ahoj já krvácela od začátku po každém sexu ,ze začátku hnědá krev pak už výrazně červená ,tak jsem jela na pohotovost . Já to měla kvůli čípku ,mám nález a chodím do copu na pravidelné kontroly celé těhotenství ... Prý je to v těhotenství dost časté.. tak jako tak pokud krvacite jen po sexu a přestane to během chvilky a krev není jasně červená ,je to normální ....v opačném případě jet na pohotovost
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@janitureckova ja bych jela na pohotovost zkontrolovat 🙂