Zdravim, jiz 2 dny jsem slabě špinila, dnes je to ale horší.. bolest v podbřišku a krev jako kdybych měla ms ??🥺 jsem z toho vedle, v pondeli jsem objednana k doktorce mate s tim nekdo zkusenosti ?🙄
tt jsem si dělala v úterý, podle těhotenské kalkulačky bych měla být v 8 tydnu 😔
Ano jed rychle na pohotovost držím palce ať se mimčo udrží ♥️♥️
@elssie12 je to možné geny bývají často stejné no ale jestli to neprejde tak bys opravdu měla se nechat zkontrolovat ♥️
Může to být potrat, může to být cysta, může to být hematom nebo jen hormony... u mě to je vždycky potrat. Ale neznamená to, že u tebe taky. Ale teda čárka je dost slabá na 8tt, což teda může být jen špatným testem ale v 8tt má být dálnice jak blázen.
Sama jsem na začátku těhotenství taky krvácela. Nic to nebylo, ale i tak doporučuji zajet raději na pohotovost a nechat se vyšetřit.
@elssie12 Teď vypadá test určitě lépe, než ten úterní, ale stejně bych si asi pro jistotu zašla na kontrolu hned nebo co nejdřív. Držím pěsti, ať je vše v pořádku, může jít např. "jen" o hematom. Já jsem v 7 tt a špinila jsem, tak jsem taky zkoušela test a testovací čárka byla silnější než kontrolní (mamatest).
Já jsem v 8tt taky krvácela.. Jeden den hnědý špinění, druhý den krev. Jela jsem k doktorovi a vše bylo v pořádku ☺ dostala jsem utrogestan. Zítra začínám 20tt
Zitra jdu volat k doktorce, měla jsem jít v pondělí ale určitě nebude problém aby mě vzala ještě zítra když ji řeknu že mám problémy, snad bude všechno v pořádku moc všem děkuji za názory 😚
Ahoj, já tě nechci zklamat, ale v prosinci jsem m tak, začala v 8tt spinit, že dne na den pak krvácet, jela jsem na pohotovost a řekli mi, že srdíčko přestalo bouchat a ještě ten den jsem musela podstoupit revizi dělohy 😔.. Tenhle týden je prý nejvíc kriticky protože miminko začíná život placenta místo toho váčku.... Každopádně, mám známou která spinila až do 4 měsíce a všechno v pořádku 🍀
Na 8tt je carka na testu slaba, mela by byt silnejsi nez testovaci, na maximu. Ja jen dodam, ze pokud jde o zamlkle tehotenstvi, na pohotovosti s tim nic neudelaji, tak v teto dobe zvaz, zda je vhodne tam jet.
@vopice1 Ahoj, jak si dopadla ?
@michaela10s dostala jsem recept na utrogestan a ten zaváděla cca měsíc a krvácení už se neobjevilo. Doktor mě teda pomalu posílal na vyčištění, že to nedopadlo a pak až udělal utz a srdíčka byla krásně vidět
@michaela10s slečna/paní mi psala a dopadla bohužel špatně. 😔
@natiiinka ano ..😢
@michaela10s dopadla jsem špatně, ještě tu jsou tak nepřijemný doktoři.. “ už jste potratila máte smůlu” hnus ...
@elssie12 Jé, tak to je mi líto 😞 držím pěsti aby se brzy zadařilo a dobře to dopadlo 🍀
Jo, doktoři si kolikrát taky do té pusy ani nevidí 😟
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@elssie12 Na nic bych nečekala a jela bych na gynekokogickou pohotovost nechat se zkontrolovat. Pro jistotu bych si tam před tím zavolala.