Krvácení na začátku těhotenství. Máte zkušenosti?

elssie12
2. dub 2020

Zdravim, jiz 2 dny jsem slabě špinila, dnes je to ale horší.. bolest v podbřišku a krev jako kdybych měla ms ??🥺 jsem z toho vedle, v pondeli jsem objednana k doktorce mate s tim nekdo zkusenosti ?🙄
tt jsem si dělala v úterý, podle těhotenské kalkulačky bych měla být v 8 tydnu 😔

epe29
2. dub 2020

@elssie12 Na nic bych nečekala a jela bych na gynekokogickou pohotovost nechat se zkontrolovat. Pro jistotu bych si tam před tím zavolala.

terka80
2. dub 2020

@elssie12 to nevypada dobre podle carky na testu 😔 zajed na pohotovost

jjasmina
2. dub 2020

@elssie12 je to jak u koho kolegyně na začátku krvacela a udrželo se mimi, u mě to vždycky znamenalo sp

jjasmina
2. dub 2020

@elssie12 a na 8tt je čárka slabá, zajděte na pohotovost, pokud bude srdeční akce, tak je tam velká naděje

lenickamimi
2. dub 2020

Ano jed rychle na pohotovost držím palce ať se mimčo udrží ♥️♥️

elssie12
autor
2. dub 2020

@epe29 ještě bych chtěla napsat nemohla bych to mít po mamce ? Jelikož když čekala mě, měla ms uplně normalně zjistila že je těhotná až ve 4 měsíci 🙄

lenickamimi
2. dub 2020

@elssie12 je to možné geny bývají často stejné no ale jestli to neprejde tak bys opravdu měla se nechat zkontrolovat ♥️

vitezove
2. dub 2020

Může to být potrat, může to být cysta, může to být hematom nebo jen hormony... u mě to je vždycky potrat. Ale neznamená to, že u tebe taky. Ale teda čárka je dost slabá na 8tt, což teda může být jen špatným testem ale v 8tt má být dálnice jak blázen.

penelopaw
2. dub 2020

Sama jsem na začátku těhotenství taky krvácela. Nic to nebylo, ale i tak doporučuji zajet raději na pohotovost a nechat se vyšetřit.

denisa_d
2. dub 2020

@elssie12 také bych raději nečekala a jela se nechat zkontrolovat. Já začala v 7 tt špinit a pak krvácet a nakonec z toho bylo mimoděložní těhotenství, ale tím tě rozhodně nechci strašit. Snad to bude v pořádku. 😊 ale pro klid duše, bych raději jela se nechat zkontrolovat hned.

elssie12
autor
2. dub 2020

test dělaný teď

katule1990
2. dub 2020

@elssie12 Teď vypadá test určitě lépe, než ten úterní, ale stejně bych si asi pro jistotu zašla na kontrolu hned nebo co nejdřív. Držím pěsti, ať je vše v pořádku, může jít např. "jen" o hematom. Já jsem v 7 tt a špinila jsem, tak jsem taky zkoušela test a testovací čárka byla silnější než kontrolní (mamatest).

vopice1
2. dub 2020

Já jsem v 8tt taky krvácela.. Jeden den hnědý špinění, druhý den krev. Jela jsem k doktorovi a vše bylo v pořádku ☺ dostala jsem utrogestan. Zítra začínám 20tt

elssie12
autor
2. dub 2020

Zitra jdu volat k doktorce, měla jsem jít v pondělí ale určitě nebude problém aby mě vzala ještě zítra když ji řeknu že mám problémy, snad bude všechno v pořádku moc všem děkuji za názory 😚

aselluska
2. dub 2020

@elssie12 to jsi docela odvážná, já teda jela a to obden. Lepší vypadat jak hysterka ...

natiiinka
3. dub 2020

Ahoj, já tě nechci zklamat, ale v prosinci jsem m tak, začala v 8tt spinit, že dne na den pak krvácet, jela jsem na pohotovost a řekli mi, že srdíčko přestalo bouchat a ještě ten den jsem musela podstoupit revizi dělohy 😔.. Tenhle týden je prý nejvíc kriticky protože miminko začíná život placenta místo toho váčku.... Každopádně, mám známou která spinila až do 4 měsíce a všechno v pořádku 🍀

krupka3
3. dub 2020

Na 8tt je carka na testu slaba, mela by byt silnejsi nez testovaci, na maximu. Ja jen dodam, ze pokud jde o zamlkle tehotenstvi, na pohotovosti s tim nic neudelaji, tak v teto dobe zvaz, zda je vhodne tam jet.

michaela10s
5. dub 2020

@vopice1 Ahoj, jak si dopadla ?

vopice1
5. dub 2020

@michaela10s dostala jsem recept na utrogestan a ten zaváděla cca měsíc a krvácení už se neobjevilo. Doktor mě teda pomalu posílal na vyčištění, že to nedopadlo a pak až udělal utz a srdíčka byla krásně vidět

natiiinka
5. dub 2020

@michaela10s slečna/paní mi psala a dopadla bohužel špatně. 😔

elssie12
autor
6. dub 2020

@natiiinka ano ..😢
@michaela10s dopadla jsem špatně, ještě tu jsou tak nepřijemný doktoři.. “ už jste potratila máte smůlu” hnus ...

michaela10s
7. dub 2020

@elssie12 Jé, tak to je mi líto 😞 držím pěsti aby se brzy zadařilo a dobře to dopadlo 🍀
Jo, doktoři si kolikrát taky do té pusy ani nevidí 😟

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru