Zdravím všechny těhulky 🙂 Chtěla bych se zeptat zda někod nemáte podobnou zkušenost.
Jsem teď ve 12tt ale je pravda že tento problém mám už pár týdnů (s doktorem sem o tom zatím nemluvila), všude se píše jak sex v těhotenství není problém, ale já mám od té doby strašně nízko položený děložní čípek a při sexu cítím bolest, jakoby se to tam,,zmenšilo,, nemáte s tím někdo zkušenost? Jestli to nic není, nebo to je něčeho příznak? K doktorovi mám jít až cca za 14 dní tak nechci plašit zbytečně. Děkuju za názory 🙂 B
@barabbb Ahoj, mě to přijde, že to mam taky a je to znát třeba když mám nohy nahoře, něbo ze zadu. S doktorem jsem to neřešila, protože doufám, že to samo přejde. Mam stejně nevolnosti, tak na sex nemam pomyšlení.. Tak dej vědět, jak to u tebe probíhá, snad nás to v nejbližší době přejde 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak já myslím že všem to příjemné není a i dr. by ti řekl že to nemáš dělat když je ti to nepřijemné... jen si říkám když ti dr. řekl že máš krátky čípek nezakázal ti sex?... já to měla u dcery ve 14tt a zakázal mi sex, za 3týdny už to bylo dobrý .