Zdravím vás maminky, omlouvám se, že dotaz píšu sem a ne do snažení, ale myslím, že tady budete určitě zkušenější... 🙂 Myslíte, že můžu užívat zároveň čaj a femibion? S přítelem jsme dle doktorů v pořádku a o mimi se snažíme už 8 měsíců. Nebo prosím o nějakou radu co by nám k vytouženému miminko mohlo pomoci.
Děkuji vám <3
Ahoj ja jsem teda prvorodička tak že nemam nijak extrémně zkušeností. Ale nám se povedlo miminko skoro po 4 měsících. Z toho jsem se celý 3 měsíce hlídala. Četla různý články. A když měla přijít ms tak jsem doufala že nedorazí. A takhle jsem to měla celý tři měsíce. Furt jsem to měla v hlavě. Z toho uz jsem půl roku předtím měla vysazenou ha tak jsem si říkala proč to nejde. Proč to tak trvá. A pak přišlo období kdy jsem vůbec neměla čas se tim zabývat nebo na to myslet. V praci zacalo byt tolik práce ze jsem domu chodila ztahana do toho jsme měli půlroční štěně tak že mě čekala doma další práce. Den předtím než měla přijít ms tak jsem jeste říkala musim si radsi vzit na noc intimcu. Ms jsem mela pravidelnou ktera dorazila v noci maximálně dopoledne. A ono najednou nic. Tak jsem běžela do lékárny a teď už jsme 13tt 😊 zalezi jak moc se na to soustredis ty
Mě presne tahle kombinace pomohla. Ještě jsem brala sólo vitamin E obden jako ze kvalita vajíček. Verim, ze určitě se zadari. Bylo mi 38 a rovnou dvojite. Femibion jsem brala 7 měsíců a kontryhel 2.
Pila sem caj kontryhel+malinik, inofolic a tehotenske vitaminy. manzel kotvicnik kapky
Brát zároveň se klidně můžou. Jinak jak tu už někdo poznamenal, zkuste na to míň myslet (pokud máte po osmi měsících snažení hotová vyšetření, opravdu "spechate". Zaměřte hlavu jiným směrem a zkuste se soustředit na vlastní odpočinek a zábavu 😉 )
Ahoj, zkus čaj Dle báby Radnické a čaj Podle Mojžíšové 🙂 nejsou moc dobré (hořké), ale mně pomohly.. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mně pomohl ten kontryhelový čaj.