Holky, potřebuji radu😀 dneska jsem byla na prvním screeningu v 11tt+3dny a dr si troufla říct, že to vypadá na kluka.. jenže na té 3D fotce to vypadá, že tam má spíš pupeční šňůru a já si stejně furt myslím, že to bude holčička😀 co myslíte?
Máte nějaká podobnou zkušenost?😊
@werysek3131 děkuji!🙂
@terkezz taky jsem chlapa uklidňovala,že to může být pupeční šňůra 😊 no,nebyla 🤣
@amazonkajanik tak nám to nevadí ale ja jsem strašně natěšená na holčičku a až moc na ni upjatá.. 😀 no myslím si, že je hodně brzo jak píše @mamikry
Hlavně ať je to zdravé
Z ty tvoji fotky to neni jak poznat.. Jinak ve 12 tydnu jeste dite nema pindu/frndu, ale pouze takovy pohlavni hrbolek. Zkuseny doktor dokaze poznat podle jeho sklonu, jestli to vypada na holku nebo kluka.
Mě to odvodili podle úhlu pohlavního hrbolku. A trefili se. Takže jestli ti řekli, ze spis kluk. Tak to tak bude.
Ve 13tt neni zadny pinda, jen pohlavni hrbolek, u obou pohlavi zatim stejny, jen ma jiny sklon. Da se to poznat pouze z profilu a na klasickem utz a jen na tech velmi kvalitnich a vetsina doktoru to ani spolehlive neumi. Takze ze tvych fotek nevyctes opravdu nic, nech se zatim prekvapit.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terkezz já upřímně se vůbec divím že se v tom doktoři vyznaji🙂 asi ti neporadím ale přeji hlavně zdravé miminko 😊