Kluk nebo jen pupeční šnůra?

terkezz
22. pro 2020

Holky, potřebuji radu😀 dneska jsem byla na prvním screeningu v 11tt+3dny a dr si troufla říct, že to vypadá na kluka.. jenže na té 3D fotce to vypadá, že tam má spíš pupeční šňůru a já si stejně furt myslím, že to bude holčička😀 co myslíte?
Máte nějaká podobnou zkušenost?😊

werysek3131
22. pro 2020

@terkezz já upřímně se vůbec divím že se v tom doktoři vyznaji🙂 asi ti neporadím ale přeji hlavně zdravé miminko 😊

terkezz
autor
22. pro 2020

@werysek3131 děkuji!🙂

mamikry
22. pro 2020

@terkezz V tomhle tydnu to jeste snad ani neni rozlisene, prckove maji jen pohlavni hrbolek, podle ktereho se pohlavi jen odhaduje. Zkuseny doktor uz to poznat muze, ale myslim, ze na 3D to jeste ani videt byt nemusi.

amazonkajanik
22. pro 2020

@terkezz taky jsem chlapa uklidňovala,že to může být pupeční šňůra 😊 no,nebyla 🤣

terkezz
autor
22. pro 2020

@amazonkajanik tak nám to nevadí ale ja jsem strašně natěšená na holčičku a až moc na ni upjatá.. 😀 no myslím si, že je hodně brzo jak píše @mamikry
Hlavně ať je to zdravé

mamikry
22. pro 2020

@terkezz Jak ja vas chapu. Ja byla takhle natesena 3x 😀, po ctvrte uz jsem si ani nedovolila doufat. U nas holky neumime.

malanoha
22. pro 2020

Z ty tvoji fotky to neni jak poznat.. Jinak ve 12 tydnu jeste dite nema pindu/frndu, ale pouze takovy pohlavni hrbolek. Zkuseny doktor dokaze poznat podle jeho sklonu, jestli to vypada na holku nebo kluka.

95newmommy2020
22. pro 2020

Mě to odvodili podle úhlu pohlavního hrbolku. A trefili se. Takže jestli ti řekli, ze spis kluk. Tak to tak bude.

krupka3
22. pro 2020

Ve 13tt neni zadny pinda, jen pohlavni hrbolek, u obou pohlavi zatim stejny, jen ma jiny sklon. Da se to poznat pouze z profilu a na klasickem utz a jen na tech velmi kvalitnich a vetsina doktoru to ani spolehlive neumi. Takze ze tvych fotek nevyctes opravdu nic, nech se zatim prekvapit.

terkezz
autor
22. pro 2020

@krupka3 nechám se překvapit a počkám si do 20tt ❤️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru