Zdravím dness jsme byli s manželem na prvotrimestrálním screningu a chci se zeptat co vidíte na fotce holku/kluka? Ptali jsme se ke konci jestli už náhodou nemůže mudra říct pohlaví a ona že 100% není nic ale tak na 90% kluk tak co myslíte?
no já vím, ale jen tak mě to napadlo to sem dát pro názor ostatních nic víc🙂
@spiritty Já dnes byla také a když jsem se doktora zeptala jestli vidí co má mezi nožkama, tak se usmál a řekl, že v tomto věku 😀 tam mají všichni to samé 🙂 A to je prý doktor, který má na tyto utz centrum a prý se ještě nespletl. Tak prý až ve 20tt, asi když už to říká, tak chce mít jistotu. Nevím no, ale tedy myslela jsem si že už se to dnes také na nějaká procenta dozvíme...
u holek směřuje pohlavní hrbolek dolů, takže by to kluk na 90 % opravdu být mohl 🙂..
nám to taky na prvním screeninku nechtěl říct. Prý se to ještě nepozná, ale myslím, že nechtějí, aby se náhodou nesekli a pak jim někdo nedal přec čumák 😀
@kopretinas holka??
@cukrova_vata nevim...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Myslíš, že "laici" na koníkovi ti dají větší jistotu než studovaná lékařka s praxí? Pravděpodobnost na 90% je poměrně veliká, takže já bych doktorce prozatím věřila, ale na jisté pohlaví bych se rozhodně neupínala🙂