Kdy se objednat na první kontrolu v těhotenství?

evikk1
7. srp 2020

Ahojky maminky
Dnes jsem 4+6tt a mám dotaz, kdy se mám objednat na první kontrolu ?? Popřípadě kdy jste šly vy ?

Děkuji 🍀

me_druhe_ja
7. srp 2020

V 8-9tt. 🙂

leymea
7. srp 2020

U prvniho jsem byla v 6tt a u druheho az v 9tt. 🙂

rebe
7. srp 2020

Já klidně o fous dřív, mezi 7. a 8. Ale prostě tak, abych už měla jistotu srdíčka a nemusela stresovat, jestli do příští kontroly bude.

tercasv
7. srp 2020

V pondělí zavolej doktorovi, řekni kdy jsi měla poslední ms a oni tě sami objednají🙂třeba můj doktor dřív jak v 7tt nebere 🙂🍀

jaja01k
7. srp 2020

@evikk1 Zavolej doktorovi, zeptá se tě na poslední menstruaci a podle toho si spočítá, kdy tě bude chtít vidět.

evikk1
autor
7. srp 2020

@leymea A už si měla srdíčko ?? ❤️

leymea
7. srp 2020

@evikk1 v 6tt ne a v 9tt ano.

cysticka
7. srp 2020

Zamerne jsem sla az v 11+3tt.

puhelin
7. srp 2020

Moje dr. take pred 7tt nebere.

e7
7. srp 2020

Objednal mě na 6tt a už bylo srdíčko

re_barbora
7. srp 2020

U obou jsem sla 8-9tt

klokanka31
7. srp 2020

@evikk1 V 7.tt

jancabr
7. srp 2020

U první jsem byla v 9 tt, teď s druhým v 7 tt. Dřív bych nešla

mona91
7. srp 2020

@evikk1 Zavolej doktorovi. Můj doktor třeba objednává prakticky hned nebo třeba za týden udělá kontrolní ultrazvuk(u prvního jsem měla jen vysokou sliznici ale to jsem netusila ze jsem v tom a u druhého už vacek) a když není nic videt bere krev na hcg když je videt aspoň vacek ze to je v děloze tak nebere a objedná aby byla videt akce

malytlustyhroch
7. srp 2020

U prvniho jsem byla v 5tt shodou okolnosti na preventivce, a pred 7tt uz jsem busila na pohotovost, ze nemuzu prestat zvracet, a tam byly dost protivny, ze mam jen fotku z UTZ a zadnou zpravu od gynekologa, nevim jak reaguji, kdyz clovek nema nic nez pred mesicem pozitivni test.
V druhem jsem rovnou hlasila, ze chci prijit brzo a at mi napisou zpravu, ze jsem tehotna, kterou budu moci nosit u sebe (to se zas gynekolozka tvarila, ze mi jeblo, ale napsala ji) - nakonec jsem ji nepotrebovala.

jjasmina
8. srp 2020

Dr mě sama objednala mezi 6.-7. Tt

kakba
8. srp 2020

@malytlustyhroch to bych se na tebe divala taky divne.😀

elencze
8. srp 2020

byla jsem v pátém týdnu a byla jsem ráda, sice ještě nebylo srdíčko, ale já mezi tou návštěvou v 11 t kdy se vypisuje průkazka dostala strašnou chřipku, která otevřela cestu bakteriálnímu zánětu, a takhle jsem aspoň věděla 100%, že jsem těhotná a jak dlouho a dali mi podle toho léky

lilly_95
25. srp 2020

@evikk1 já hned jak jsem měla první pozitivní test, hned jsem volala na gyndu, a tam se mě sestřička zeptala na první den poslední menstruace a podle toho mě objednala.. A objednala mě na 7 tt. Říkala, že tam už by mohlo být něco vidět a slyšet 💟 dřív to asi smysl nemá..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru