Ahoj holky, dnes sem 9+1 a nebyla srdeční akce.. doktor říkal ale že plod odpovída spíš o 2 týdny míň.. moc šancí tomu nedávam, ale mám přijìt o týden.. má někdo pozitívní zkušenost?
Naděje umírá poslední. Věř, ze je vše v pořádku. Buď silná a nebud ve stresu. Hodně sil a štěstí 🍀❤
U naseho prvniho miminka jeste v 9. tydnu srdecni akci doktorka nevidela, az o tyden pozdeji. A pokud je miminko mladsi (treba byla pozdeji ovulace), tak to se vubec neni cemu divit. Uvidite za tyden 🙂
Verim, ze to dobre dopadne. Pokud si nejste jista, kdy predne byla ovulace, nemuzete hazet flintu do zita. Pokud byla ovu pozdeji, tak i srdicko se ukaze pozdeji.
@bikiki to je pravda, tak uvidíme. Moja mudr. sa teda netvárila optimisticky ani trochu, ale v nemocnici doktor usúdil, že plod môže byť o 2 týždne mladší, alebo je už 2 týždne ukončený vývoj, že možné sú obe varianty a že na zákrok je ešte čas, že počkáme.. tak uvidíme čo budúci týždeň.. 😖
Záleží kdy byla ovulace. To vis? Mě třeba odpovídaly všechny děti o dva týdny méně, protože mám dlouhé cykly.
10+NĚCO podle MS... Už jsem měla vydanou žádanku do Podolí kvůli zamklému těhotenství. A teď mi tu běhá zcela nezamklá 5tiletka
Záleží, kdy byla ovulace, já to naštěstí měla vysledované, takže jsem věděla, že ani jedno těhotenství nebude odpovídat - první otěhotnění cca 23dc a druhé cca 29dc. Všechno bylo v pořádku.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
..ja osobne tomu už nádej nedávam :-/