Kdy bylo vidět srdíčko?

nikca94
9. pro 2018

Ahoj holky, jsem krátce těhotná. Dnes 4+6tt a v pondělí 17tého jdu na první kontrolu - to bych měla být 6+0tt. Bude už vidět srdíčko? Ovulace byla 100% 20.11. A poslední ms byla od 5.11.
Děkuji 🙂

makronka222
9. pro 2018

Sla jsem az 7+3. Kamaradka byla ted v 6+ neco a bylo videt. Takze snad jo, nebo si te pozvou par dni na to, az plod bude vetsi.

preiba
9. pro 2018

@nikca94 já měla vždy srdíčko vidět později. Jak u syna, tak teď. Poprvé jsem byla v 6+1 a nic, bylo až v 7+4 na další kontrole, teď také nějak kolem toho sedmého, nevím přesně 🙂

jitulka87
9. pro 2018

@nikca94 ja byla v 6+1 a dr rekla, ze srdicko uz vidi...plod mel necele 3mm. Ja ho tedy nevidela. Ted v 8+2 uz jsem ho videla krasne

nikca94
autor
9. pro 2018

Děkuji za odpovědi..už vidím jak budu vynervovaná celé vánoce jestli se srdíčko objeví.
Teď mám zase paniku z mimoděložního. Mám divný křeče do břicha ..mám stochutí si zajet k nám na pohotovost, aby jen kouknul dr jestli je tam, kde má být.

@nikca94 nenervuj se zbytečně 😉 Věř, že bude vše tak já má být. A určitě vše v pořádku 🙂

gruyerre
9. pro 2018

@nikca94 já myslím, že v 4+6 ještě neuvidí vůbec nic, ani jestli je v děloze... Ale samozřejmě při velkých bolestech určitě jeď

merope
9. pro 2018

@nikca94 Po Vánocích už bude určitě vidět, zda to není mimoděložní a možná i srdíčko. Já šla k doktorce kvůli krvácení, viděla umístění v děloze, ale když jsem říkala, že za týden už uvidí srdíčko, rovnou mi říkala, že může a nemusí (pak už teda bylo, podle IVF a ET jsem byla tuším 6+4, ale mrně je celou dobu o pár dní napřed, i teď mi nikdy nesedí termín v průkazce a podle termínu IVF je ještě o 2 dny posunutý a v počátku jsou dva dny šíleně moc).

Pokud to jen trošku jde, tak o Vánocích spíše odpočívej, relaxuj a užívej si.

makronka222
9. pro 2018

@nikca94 ja mela krece porad jak se to tam asi rozpinalo vsechno. Dokud nekrvacis, nemas horecky, neomdlivas, tak bych byla vklidu

nikca94
autor
9. pro 2018

Nedalo mi to a jela jsem, jsem plasan, vím. Ale než abych se stresovala tak jsem jela. Je to v děloze a gestační váček má 6mm. Což je prý klasika. Víc vidět nebylo. Je teda fakt, že uklízím a peču cukroví. Takže mi doporučil klidový režim.

merope
9. pro 2018

@nikca94 Já taky v klidu a pohodě, pak víkendová oslava, takže pořád na nohách (sezení / stání), večer jsem i trošku tančila (nechtěla jsem ani v rodině říkat, že jsem těhotná, ale tančila jsem málo a opatrně) - čili mnohem náročnější a v neděli hned krev. Byla jsem totálně ve stresu, úplně vyřízená (bylo to moje první těhotenství po IVF, navíc z darovaného vajíčka...), do pondělí pořád špinění, k tomu hormony, takže jsem věděla, že menstruace prostě nepřijde. No, prostě totálně psychicky v háji. Kontrola u doktorky mě právě dost uklidnila. Pak jsem si zvykla a všimla, že když se moc hýbu, špiním - a pro klid v duši jsem se prostě raději moc nehýbala.

leymea
9. pro 2018

Kdyz jsem byla 7+2tt tak bylo videt srdicko 🙂

brookmichaela
9. pro 2018

6+4 a uz bylo videt 🙂 ale kazda to ma jinak.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru