Kdy bude na těh. testu testovací proužek stejně sytý jako kontrolní?

helenas92
7. únor 2018

Holky prosím porďte.. jak dlouho vám tmavly test.proužky na tt? Prijde mi, ze muj testovaci prouzek uz tmavnout nehodla, ale alespon se drzi takhle. Je pravidlem, ze musi byt nekdy stejny jako kontrolni? Myslite ze se jedna o problem? Za tyden jdu na ultrazvuk (budu v 8tt). Diky za odpovedi!

leymea
7. únor 2018

@helenas92 myslim, ze nemusi. Ja teda carku mela stejnou, ale s tutim testem nemam zkusenost. Pokud chces mit stejnou testovaci carku s kontrolni tak zkus koupit jiny test 🙂 ja mela od dr.maxe prouzek a z Benu lekarny takovej v plastu 😉

olga_
7. únor 2018

Podívej se do návodu toho testu... U většiny testů je v návodu napsáno, že testovací čárka NEmusí být stejně silná (jinak je to u ovulačního).

priefi
7. únor 2018

@helenas92 je to ok 😉

kachna001
8. únor 2018

já měl stejně silné čárky 21DPO na 10kovém testu... zkus jiný, jestli ti jde o pěknou fotku na památku....pokud jsi ale z toho jen nervózní, tak nebuď a užívej si těhotenství 😉

pandora197
8. únor 2018

Já stejně silnou čárku neměla nikdy a těhotenství bylo v pořádku.Tohle je to poslední čím bych se stresovala😉

neria55
8. únor 2018

Stejně silné čárky jsem měla jen na testu Pepino, ale takový plastový, dělala jsem ho asi týden od meškání. Pak už jsem netestovala a čekala na první kontrolu v 8tt. Vyprdni se na to 😉 stejně to o tom zda těhotenství dobře prosperuje nevypovídá.

helenas92
autor
10. únor 2018

Diky moc holky za odpovedi. Uz se tim tedy nebudu radeji zabyvat 😄 pockam si na to utery.

duhovakony
10. únor 2018

@helenas92 urcite byt stejny jako kontrolni nemusi... ja si delala tenkrat test poprvy a spatne si precetla vysvětlivky testu tak sme to brali ze nic.,pak jsem ale za pul hodiny letela si to precist znovu a delala nasledne dva testy pote a byl tam tmavej a svetlounkej prouzek...

linee
10. únor 2018

@helenas92 vubec neres. Test sili, co je dulezite. Nekdy stejny prouzek neni, dulezity je, ze sili, co znamena, ze se hcg zvysuje. Vice neni potreba resit. Drzim na utery palce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru