Ahoj těhulky, mám takový problém nebo spíš divný pocit. Všude čtu jak všechny těhulky hned snad od prvního tt bolí prsa,ale mě pořád nic. Jsem v 7tt. Nevím jestli je všechno ok. Nemáte s tím nějaká zkušenost? Děkuji
Mě prsa někdy bolela, jindy zase ne...furt jsme se bála zmlklého těhotenství, ale nakonec to bylo v pohodě.
Veškeré příznaky těhu jsou všeobecné a je to u každé těhulky jinak...některá nemá žádné, některá má to, jiná ono....
u prvního těhotenství mě nebolela, u druhého hrozně ale asi mezi 10-16tt, to mi bolela i peřina na přikrytí.
U prvních dvou těhotenství mi nebylo nic a třetí jsem poznala právě podle toho, že mě děsně bolely prsa, takže každé těhotenství je jiné. Já to přisuzuju tomu, že poprvé jsem o dítě hodně brzo přišla, druhé se narodilo zdravé a já ho kojila a teď si ty prsa možná na to kojení vzpomněla, tak se ozývají, že zapínají pohotovostní režim :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nedelej si starosti, to nuc neznamena. Me taky prsa nebolely 😉 To ma kazdy jinak.