Dobré odpoledne,holky jsem v počátku těhu cca 7tt a dnes v noci jsem začala špinit - ne krev - spíš takový hnědý hlen.Že by to byla čistá krev,se říci nedá.Můj gynekolog má do pondělí dovolenou (v pondělí bych tam normálně aj mněla jít ) ale nevím,jestli to nechat,nebo letět na pohotovost ( aby tam na mně nekoukaly jako na nějaký ťululum :-/) Četla jsem tu různé příspěvky,že je to v počátku normální,tak pořád váhám...ale docela mně to vyplašilo,to musím říci.V prvním těhotenství jsem tohle vůbec neřešila..ale je mi jasné,že každé těhu i děťátko je jiné 🙂 Děkuji za odpověďi 🙂
Zajdi urcite na pohotovost, spineni je docela caste, ale... Vetsinou nasadi utrogestan a ascorutin, hlavne udelaji uz, jestli nemas hematom a tluce miminku srdicko, daji ti fotku, kde je uvedeno kolik mimi meri, za tyden pujdes na kontrolu a urcite zas bude o fous vetsi. Preju at je vsechno v nejlepsim poradku 🙂.
holky moc děkuju 🙂
ja jsem mela v 10tt trosku krve na spod.pradle a radsi jsem jela na gynekologii do nemocnice a po vysetreni mi hrozili,,hrozicim potratem‘‘ tak si me taoechali na pozorovani a davali mi nejaky vitaminy a vse dopadlo nastesti dobre...synovi bude zitra7mesicu:Dale byt tebou tak bych jela urco k doktorovi hned..
Já v 6 týdnu ne špinila,ale přímo krvácela,jasně červená krev,v podstatě jsem to brala jako potrat,ale šla jsem k lékaři,asi za den dva a světe div se,vše v pořádku,prostě nikdo neví,čím to bylo,každopádně další průběh těhotenství v pořádku a malý je zdravý jako řepa 🙂
Tak přeju zdravé čilé miminko 😉
pokud nekrvácíš,nemusí o nic jít,běžně se to stává ,špinění z hrdla nebo hematomu,určitě klidový režim a jak to půjde k lékaři,pokud bude hůř pohotovost!
Určitě si zajdi na pohotovost, také jsem kolem šestého týdne trošku krvácela, udělal se mi v děloze hematom, který naštěstí zase za čas zmizel a syn se narodil zdravý. Ale také to nemusí nic znamenat, držím palce 😉
Také se mi stalo, že jsem v 7.tt špinila. Vyděsilo mě to a jela jsem na pohotovost. Nic to nebylo - prý to může být z toho, jak se formuje děložní hrdlo a sliznice je překrvená. Každopádně pro klid duše bych se jela nechat zkontrolovat 🙂 Když nic jiného aspoň budete mít čerstvou fotku 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem krvácela na začátku 6.týdne a pak občas špinila a teď v pondělí zase trochu krvácela. Byla jsem týden v nemocnici a teď v pondělí jen u svého MUDr. a vše v pořádku. Já bych radši jela, abys měla klid...