Jsem těhotná. Je vše v pořádku? Mohla bych kojit?

nikoll1521
10. čer 2020

Zdravím, prosím, jsem 2 roky po operaci prsa kvůli zdrav. problémům, kdy mi otékaly žlázy v prsu a tak část odebírali. Nyní jsem těhotná, a jen by mě zajímalo, zda-li se někdo vyzná více než já a ze zprávy z nemocnice dokáže vyčíst, jestli je tam vše v pořádku? Doktor byl nepříjemný a moc mi na nic neodpověděl.
Jelikož jsem si s prsy užila své celý svůj život už od puberty, a díky jizvám atd., je to stále “nepříjemné” tak kojit určitě nechci, pro mou i prckovo spokojenost to bude lepší, když z toho nebudu zbytečně vynervovaná.
Ale zajímá mě, kdybych si to třeba náhodou ještě do porodu rozmyslela, mohla bych vůbec kojit?
Děkuji.

jade85
10. čer 2020

Mně to zní jako že je vše v pořádku, ale co se týče kojení, tak netuším. Zkuste pohledat informace na mamila.sk, případně se tam zeptat, tam jsou obecně největší odbornice na kojení. Lékaři (ani porodníci/gynekologové) bohužel většinou nejsou velcí odborníci na kojení...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru