Ahoj, měla bych takový dotaz, myslíte si že v 1.trimestru, je dobrý nápad jít na brigádu? Do aqualendu, utírat stoly,a takové blbosti je, chodila bych tam jen sobota neděle, v týdnu totiž studuji, myslíte že to miminku neubliži, když budu but ve škole nebo na brigádě? Jelikoš se mi chce furt spát. a jsem unavená tak mám obavy, že to nezvládnu, jenže penízky budou ted potřeba :(
Zkus to a uvidíš...Mimču to určitě neublíží a jestli to budeš zvládat ty, to nezjistíš, když to nezkusíš 😉
Já měla 2 prace když sem byla těhotná a bylo to hodně náročné ale zvládnout se to dalo.Ve skole se moc ne adres.
Pokud nemáš rizikové těhotenství a cítíš se jinak dobře, tak proč ne. Mě v prvním trimestru limitovala právě ta únava, přišla jsem v 6 z práce a spala jsem a spala..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mimču to určitě neublíží, pokud nebudeš v zakouřeném prostředí, tahat těžké věci apd. Ty budeš asi hyn, ale to na dítě nemá vliv. 😉