Dobry vecer,
Potrebovala bych poradit. Pred tydnem jsem mela najednou vecer docela velke bolesti v podbrisku. Pripadalo mi to jako pri menstruaci, ale silnejsi. Pomohla mi pak az tepla vana. Vcera jsem najednou zacala krvacet a myslela si, ze teda prisla menstruace (ale uz 19DC). Trvalo to ale jen asi pul dne a pak uz nic. Dnes jsem si udelala tehotensky test a mam tam dalnici....
Jsem z toho ale nervozni. Posledni styk jsme meli jeste v lednu a od te doby jsem jednou i normalne menstruovala jako jindy.
Myslite, ze muze jit o klasicke tehotenstvi? Nebo to zni podezrele na mimodelozni?
K doktorovi samozrejme pujdu.
Dekuju za odpovedi
@ellie12 Mimodelozni by asi bolelo vic a jen tak by ta bolest neprestala. Ale radeji zajdete na kontrolu. Muze to byt i pocinajici potrat. Ja menstruovala u druheho tehotenstvi a male se udrzelo. Ted jsem spinila tyden v kuse a taky to dopadlo dobre. Muze to byt i nidace, zalezi na tom, kdy jste otehotnela. Je spoustu moznych vysvetleni, ale kontrolu bych neodkladala radeji.
@ellie12 Tchýně měla prý ms první 4 měsíce těhotenství. Ale i to mimoděložní by mohlo být. Radši zajít k doktorovi.
@mamikry Já u mimoděložního bolesti neměla vůbec 🤔 takže tazatelka nemusí mít zrovna šílené bolesti...
@klokanka31 Kamaradka mela zase silene bolesti a temer omdlevala.
@mamikry Aspoň věděla že je něco špatně 😟
@klokanka31 To ano, ale bylo to teda za pet dvanact. Tohle je hodne zradne, bohuzel.
@mamikry U mě taky na poslední chvíli, já to ale zjistila náhodou na kontrole u doktorky. Kdybych byla objednaná třeba o dva dny dýl, tak bůhví.
Holky je to miminko a 5tt ❤️❤️❤️
@ellie12 To je skvělý, moooc gratuluju 🍀🍀🍀🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ellie12 Za normální bych to nepovažovala, no pokud tě to uklidní tak mamka sice zpožděně ale půlku těhotenství menstruovala.. narodila jsem se já =) když měla ségru tam první dvě MS měla normálně takže když ji začlo být špatně a byla u doktora který jí řekl že už je v 2 měsíci byla z toho dost zaskočená =)