Je tam duch nebo ne?

deniskqaa
17. kvě 2019

Dělala jsem si je minuli týden a teď jsem si dělala clear Blue a vyšlo mi tam +1-2 a doktorka ještě nic neviděla tak co si mám o tom myslet?? MS mám 11 dní zpožděnou a prsa hodně bolestivá. Tak nevím co si mám o těch testech myslet..

jirikmaminka
17. kvě 2019

@deniskqaa je to tam udelej jeste zitra rano ale vypada to 100% gratuluji

barulina
17. kvě 2019

Je logicke ze rak dr nic nevidela
Uvidite na dalsi kontrole

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

V úterý mám jít znovu na gyn. Ale zaráží mě když mi brali krev tak řekli že tam mám málo HCG hormonů a že to neodpovídá těhotenství. Ale na druhou stranu si říkám že ten digitální test mi ukázal 2bkrat po sobě + 1-2

sudylichozrout
17. kvě 2019

@deniskqaa Digitální test není nic jiného než papírek v plastovém obalu. Funguje na úplně stejném principu jako obyčejné testy za 50 Kč, jen jejich intenzitu nevyhodnocuje tvůj zrak, ale čidlo uvnitř, kreré tu tuu intenzitu pak převede na displej ve škále 1-2, 2-3, 3+ Na to, že máš 11 dnů zpoždění, jsou testy opravdu slabé, a pokud jsi měla i nižší hodnoty hCG v krvi, tak spíš počítej s tím, že jde o biochemické těhotenství, tedy o úplně mladé těhotenství, které se nevyvíjí dobře a brzy skončí.

mona91
17. kvě 2019

@deniskqaa jestli jsou testy staré týden a mas 11dni spozdeni tak jsi měla po termínu MS kolik 3-4 dny? To já měla taky slabou čárku. Udělej ráno obyc nejlépe stejný jak tento a uvidíš jestli čárka bude stále slabá tak spis bych se taky příklad La k biochemickemu nebo tam muže byt už rsagulerni dálnice. Na ultrazvuku něco uvidi až třeba v 6tt, teď muže byt videt jen zvýšena sliznice.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@sudylichozrout uvidím co mu řeknou v úterý kamarádka to měla to samé a je skoro ve 4 měsíci

marketa1218
17. kvě 2019

@deniskqaa Uvidíš, já jsem měla po druhém dni meškání menstruace téměř dálnice, ale každopádně držím palce.

mona91
17. kvě 2019

@mona91 přesně uvidíš, drzi palce. Já měla 5 dni po vynechání MS slabého ducha po limitu a teď mám doma skoro dvoumesicniho cvrčka

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Co znamena biochemické těhotenství?

mona91
17. kvě 2019

@deniskqaa ze to je počínající těhotenství které se z nějakého důvodu správně neuchytilo a odejde s menstruaci často když se ani nesnazis tak o tom ani nevíš ze ženský nenapadne se testovat.

dodor
17. kvě 2019

Jsi určitě těhotná.. Na utz je brzo.

martaskaaa
17. kvě 2019

Jezis co ji hned strašite, ze to nevyšlo? Mohla mit treba dyl ovulaci, zalezi pak taky kdy se uhnizdi...tak treba nema 11dni zpozdeni ale míň

tulanek
17. kvě 2019

Ahoj, já jsem byla podobný příklad, jen krev brali později a už vyšla krásně. Záleží i jak dlouhé máš cykly, já měla i 40dni... Testy z počátku slaboucke, digital ukázal 1-2 . Doktorka neviděla nic, ani vacek. Za týden jsem dorazila na ko, krev krásná a už tlouklo i srdíčko. Je to strašně individuální, ale já u obou děti že začátku nejdřív nervila a bala se a teď má starší 2 roky a každým dnem čekáme chlapečka 😊😘 Držím moc pěsti, vím přesně co je to za nervy a jak silene pomalu ten čas utíká, týden je jak rok... Moc přeju ať je vše jak má být a budu číhat jak dopadla kontrola 😊

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@tulanek paní Dr mi řekla že mám zvětšenou sliznici ale o čípku nemluvila ale nebylo tam vážně nic vidět. zachvili si půjdu koupit test a udělám zas a pak dám foto snad bude sílit.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@martaskaaa já si právě nepamatuji posledni MŠ 😢😁 tak asi proto ten digitální mi ukázal + 1-2 ale nevím co to znamená. Kamarádka měla to samé a je skoro ve 4 měsíci

tulanek
17. kvě 2019

@deniskqaa Presne, taky jsem mela jen zvysenou sliznici, bude dobre! 😊

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@tulanek uvidíme no mám strach. Zachvili si půjdu koupit test a hned jak si ho udělám tam pošlu foto jestli sílí nebo neb

jitulka87
17. kvě 2019

@deniskqaa sestra mela // az nekdy v 6tt. Driv ji test ni neukazal a holcicce budou 2r. Navic ovu byla brzo, styk meli tehdy pouze jednou hned po skonceni ms. Takze by ty testy mely mit dalnice uz v dobe meskani a nebylo to tak ☺ takze stat se muze cokoli. Drzim pesti

martaskaaa
17. kvě 2019

Zvysena sliznice muze byt i pred ms, ale zas kdyz mas test pozitivní, tak si myslim, ze to bude dobrý. Me nejlip ukazal Dr max, akorat ja testovala az kdyz jsem byla 6+1 a druhy den na utz bylo i srdicko, netusila jsem totiz, ze bych mohla byt těhotná. Tak drzim palce at ti vyjde

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Tak ten úplně spodní je dělaný před chvílí a zdá se že zesiluje co myslíte??

sudylichozrout
17. kvě 2019

@deniskqaa ha nevim, no. Prijde mi to strasne slabe na 11 dnu po vynechani menstruace. Bud to nedopadne, nebo jsi mela plodne dny pozdeji nez normalne.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@sudylichozrout mám normální těhotensky stavy bolesti prsou hodně jim nesmím pít stavu jen vodu pak mne pálí žáha. To bude fajn cítím to na sobě slabí mi to nepřijde

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

Je silnější než ty dva před tím

ml0
17. kvě 2019

Jestli jsou ty testy s odstupem 11 dnů, tak to dost možná bude i mimoděložní těhotenství. Měla bys zavolat na gyn a říct jim o tom. Měli by ti znovu vzít krev aby viděli jak se HCg zvyšuje, pokud minimálně, tak to pravděpodobně mimoděložní je, i kyž nikde nic nenajdou. Když se to nepodchytí včas může to být velkej průšvich.

ml0
17. kvě 2019

sorry průšvih

barulina
17. kvě 2019

Ja verim ze to bude ok. ale je fakt ze je to dost slabe. Davej na sebe pozor

dodor
17. kvě 2019

Taky jsem šla brzo a měla jsem jen zvětšenou sliznici. Přestaň se pořád nervovat a začni si to užívat. Neprospívá ti to a ani ne miminku.

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

To nejsou z odstupem já už měla dostat MS 5.5 a nedorazila a od 8 testuji a zdá se mi že to sílí. A kdyby to bylo mimoděložní tak by mi neukázal digitální test +1-2

utrikocku
17. kvě 2019

@deniskqaa to vis ze by ti ukazal... proc by ne? U mimodelozniho mas take hcg akorat roste pomaleji...

deniskqaa
autor
17. kvě 2019

@utrikocku v úterý mám jít zas k doktorovi tak uvidím. Věřím že to bude v pořádku já si nepamatuju kdy jsem měla poslední ms a holky tady u nás říkají že jsem těhotná ale málo proto ta čárka je slaba

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru