Dobrý den,dnes ráno jsem si dělala test a vyšel slabě pozitivní ,podle poslední ms bych mela byt 4+4. Odpoledne jsme šli na delší procházku a po příchodu domu jsem slabě krvacela,trošku čerstvé krve a trošku jakoby tmavě hnědé,ted me poboliva v podbřišku jakoby by při ms... Myslíte ze to může být ještě v pořádku nebo ne ? Děkuji
Já krvácela do 15tt a vše bylo nakonec v pořádku. Je to "buď a nebo". Individuální. Takže čekat, co bude, nebo jet k doktorovi.
Dobre rano, ja bych rekla, i kdyz to muze znit hloupe, nech to na prirode, sama se zkus nestresovat a myslet pozitivne, nez pujdes k lekari. Ja jsem pred rokem zacinala tehotenstvi spinenimod ovulace az k ocekavane menstruaci, pri te jsem i slabe krvacela. O ocekavane mimi jsem bohuzel ve 2.trimestru stejne prisla, ale uplne z jinych duvodu. Drzim pesti!
Normalni to neni ale je to velmi caste...4+4 je opravdu jeste zacatek a je to jeste loterie jestli se z toho vyklube opravdove tehotenstvi nebo trrba jen biochemicke...drzim palce 😉
Čerstvá krev normální není, špinění ano, já jsem přesně 4+4 taky špinila, bylo to v době očekávané MS a trvalo to celé dopoledne, ale žádná čerstvá krev.
Já špinila kolem 6.-7.týdnu, dostala jsem Utrtogestan a přešlo to 🙂 duležitý je být v klidu, netahat těžký věci a nestresovat
Pokud je to jen chvilkové špinění tak bych to neřešila. Kdyby to bylo krvácení jela bych k doktorovi/pohotovost... ikdyž některé ženy mají MS třeba až do 7 měsíce. Sice se na to musíte dívat tak, že je ještě brzy a je to "hop nebo trop". Ale myslím, že pokud s tímto zajdete za lékařem tak za a) se na vás nikdo zlobit nebude a za b) kdyby jste tedy potratila aspoň si nemusíte nic vyčítat, prostě jste udělala co jste mohla. V každém případě držím pěsti ať to nic není.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dobrý den, no uvidíte, bud se krvácení rozjede nebo se plod udrží. Na krvácení dávají doktoři Ascorutin a Utrogestan (já slabě špinila v 7tt), asi by bylo dobré zajít k doktorovi, aby vše zkontroloval, v takhle brzkém stadiu těhotenství tam doktor toho ale moc neuvidí...