Nemyslím tím jen pocit, že se mi chce čurat. Já jdu v noci každé dvě až tři hodiny a to množství mi připadá neůměrné tomu, co vypiju-je toho fakt hodně ☹. Přes den jdu třeba i dvakrát do hodiny a vždy ze sebe"vymáčknu" docela dost. 🙄 říkala jsem o tom obvoďákovi, ten mi řekl, že to mám od zánětu průdušek a tím byl se mnou hotov... Asi si změřím množství, kolik toho je za 24 hodin 😅
Při obou těhotenství sem chodila taky pořád, i v noci mně to stále budilo. Špatně mi vůbec nebylo,obě těhotenství v poho, ale to čůrání 🙂
ja chodila i 8x za noc temer cele tehotenstvi ... 🙄 😝
Prý je to zvětšující se dělohou, která tlačí na močák....je to normální 😉 😉
já podle toho pojala podezření na první těhu. nevím, jestli je to "normální", ale já to tak měla 😉
Prý je to normální, ale já to nezažila 🙂 Ale nevím, jestli je úplně normální, abys čůrala takové množství. Radši to řekni gyndaři, ať se něco nezanedbá 😉
Jooo, ja to teda zazila. Poznala jsem tak, ze jsem tehu. Porad nic, nic... a najednou jsem musela letet na zachod, manzel se ten sprintum doted rehta 😀 .
Naprosto normalni. Taky jsem to podle casteho moceni poznala.
ja podobne. V noci co dve hodiny. Mne sa zdalo ze aj do prace chodim len curat 🙂. Bola som neustale na toalete. Alebo na ceste na zachod/zo zachoda. Vlastne mi platili za curanie 😀 😀
Veru, to je úplně normální.....sama doktorka na gyndě mi na první KO řekla, že můžu pociťovat časté močení.....takže žádnej strach, je to úplně normální, já taky chodím častěji.... 😉
No jejej, taky jsem chodila jak divá, v prvním trimestru snad víc než v posledním! 😉
Verčo je to úplně v pořádku 😉 Dr. mi řekl že za to můžou hormonální změny 😉 tak se nebuj a neplaš 😉 🙂
Ahojky,tak já jsem v 8tt a poslední měsíc mám pocit,že nedělám nic jiného než že chodím na wc,ale pan doktor říkal,že je to tím,že se děloha zvětšuje a tlačí na močový měchýř,kor když je žena menší postavy 🙂
Ano, v prvním trimestru nepřetržitě, druhý trimestr to bylo trochu lepší a poslední trimestr to byla katastrofa, to jsem si zašla na záchod než jsem vyrazila z domu a po pěti minutách chůze bych mohla znovu, takže ano je to normální, v prvním trimestru to způsobují hormonální změny a ve třetím zvětšující se děloha tlačící se na močák.
Ano 😉
Je to normální, přesně jak píše @andy80, první trimestr hormony, poslední zvětšující se děloha tlačí močák.
Sice nevím, jestli i množství je normální, ale někdy se ti zdá, že je toho hodně a je to jen subjektivní pocit. Měřit můžeš zkusit, časté močení může být i zánětem močových cest, ale spíš bych tipla, že je to jen tím těhotenstvím. 😉
Ano, první trimestr je to hormonální záležitost.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Je, já chodila asi od druhého! týdne těhotenství vlastně pořád. Dr.mi vždy řekla, že každé tělo reaguje jinak a moje tedy takhle.... 😅