Prosím, máte někdo pozitivní zkušenost? Pomalu se začínám smiřovat, že to nedopadne.. Ale doktorka říkala, ať závěry ještě nedělám. 6+5 dle MS jsem byla na utz a dr viděla jen dutinku v děloze. Ani žloutkový váček nebyl. Prý je to mladší těhotenství, ovulace mám vždy opravdu později. Ale že o tolik? Mám počkat 14 dní a uvidí se, jestli prosperuje. Kdyžtak revize. Ty 2 týdny budou nekonečné.
Může být, já taky měla vždy těhotenství o 2 týdny mladší, než podle ms, protože ovulace prostě chodila dlouho. Já ovulaci moc nesledovala, až u posledního dítěte sem ji zaznamenala až 28DC. Takže bych ještě nedělala závěry a počkala ty dva týdny.
U mě na utz váček, skoro nic nebylo vidět. Za 14 dní už cosi ano, ale pořád nebyla akce. Za týden už se srdíčkem. Mám jaksi hůře přístupné tělo pro utz, místo krásného miminka, jen rozmazané šmouhy a to až do porodu
@bertik20 a jaký jsi byla týden?
@evaviki
@krisstina93 holky dekuju za uklidnění
Proto moje dr objednava az na 8tt 😄
Záleží i na tom, jak dobrý má doktor ultrazvuk, jakou máš břišní stěnu... Je příliš brzo na to dělat závěry.
Je to hodně brzy. Mě chtěli hnát na revizi. Kdybych je poslechla, tak tu teď dcerka není…. Držím pěsti 🍀
@veroniquecz jsi zlatá, děkuji. A jsem ráda, žes neposlechla.
@elvira děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, mela jsem to tak, dokonce nebylo videt vubec nic.. Tvrdili mi, ze je to mimodelozni, pak byla bublinka a pak az mimino.. Bylo to videt az kolem 8tt, otehotnela jsem proste pozdeji, nez bych dle MS mela..