Ahoj, poradíte mi jaký hořčík používáte? Nebo který je nejlepší co se vstřebatelnosti a využitelnosti týká?
Děkuji 🙂
Hledej hořčík v chelatove vazbě - tam je největší využitelnost pro tělo - od Reflexu, Prominu, teď mám od Aleše Lamky. Beru dlouhodobě a vidím obrovský rozdíl. A v téhle formě není hořčík projimavy, narozdil od oxidu apod.
Mám silné bolesti dělohy a vazů a bylo mi doporučeno porodní asistentkou brát hořčík. A jelikož sem se dočetla, že není hořčík jako hořčík, tak mě zajímá co berete vy 🙂. Jinak jaký máte názor na Salus Floradix Magnesium ?
Ještě důležitá věc, jsem citlivější na laktozu, takže přípravky s ní nemůžu ☹
Myslím si, že v mém případě hořčík mohl za to, že jsem nezačala rodit. Nikdy jsem neměla ani poslíčka. Oba kluci šli ven císařem. Brala jsem fakt vysoké dávky, na Jipce mi museli dát kapacku, a stejně jsem sebou další den málem sekla. Omezit hořčík fakt nešlo.
Proto lékaři těhotným silné přípravky nedoporučují. Navic po vitamínů B6 se víc přibírá...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
https://www.drmax.cz/magnesii-lactici-0-5-tbl-m...
Já si tenkrát koupila Magne B6 a doktor mi řekl, ať si koupím tyhle a Magne v žádném případě neberu. Takže jsem tenkrát vyhodila peníze akorát. Tohle stojí pár korun. 🙂