Jakou užíváte kyselinu listovou?

nikolka510
11. črc 2015

Ahojky, jsem v 8 týdnu a až od ted beru kyselinu listovou.Dnes jsem v lékarně požádala a lékarnice mi dala Kyselinu listovou dr max 800 mg jednu tabletu denně až do 12 týdne pak se mám poradit s doktorem.Myslíte že to není moc ? a má někdo zkušensti s tou od dr maxe ?

zanri
11. črc 2015

brala jsem ji taky - dr. max ji má za dobrou cenu, 400 jsem brala na přípravu těhotenství a 800 první 3 měsíce, ale já to střídala obden s mamavitem

lenjii
11. črc 2015

Femibion 1

shine2015
11. črc 2015

Femibion 😉

beruska1889
11. črc 2015

Já beru tu samou už od února, a až se podaří mimčo, budu v ní pokračovat do konce prvního trimestru a pak prý stačí ta 400mcg 🙂

svetlus_pepca
11. črc 2015

Brala jsem také od Dr.Max 🙂 Těžko bude některá lepší. Podle mě není v čem. Navíc tahle je za dobrou cenu.

pampalin
12. črc 2015

Já brala Femibion, nejen kys. listovou.

gepe
12. črc 2015

Naturvita - cista kyselina listova, staci 400. Zkusila jsem i mamavit s dha a bylo mi po tom akorat tak zle.

mery96
12. črc 2015

Za mě určitě Femibion. Beru už teď a určitě budu pokračovat.

p1983k
12. črc 2015

V těhotenství by měl být příjem kyseliny listové 800,před otěhotněním stačí 400...zkus poprosit gyn at ti předepíše čistou kyselinu listovou Acidum folicum,je jen na předpis a doplatíš asi 20-30,- za krabičku na měsíc.Ty drahé preparáty jsou zbytečné,platíš jen za značku.

deelayces
13. črc 2015

Elasti-Q Kyselina listová 🙂

soptik101
13. črc 2015

Ja mam Chytre miminko DHA s Magnesiem. 😉

linee
13. črc 2015

Ja zase slyšela i cetla, a dokonce mi dr. předepsala i v tehu kyselinu pouze 400 mg. Beru dr. maxe klasickou 400 mg. Problém se stepenim kyseliny nemam, takze plne staci. Dite si z tebe bere vitaminy, a to co potřebuje i v pripade, ze dane latky nemas dostatek. A pokud se stravujes stridme a jis i zeleninu a ovoce, není důvod navysovat na 800 mg a nebo davat drahe peníze za Femibion (který jsem jednu dobu také brala)...

dyndula
14. črc 2015

Já beru Gravital

ifiim
14. črc 2015

Acidum Folicum a nic nedoplácím ;)

lucca13
14. črc 2015

v 1 trimestru jsem brala Femibion 🙂 to samé u prvního těhotenství
Je sice drahý, ale ta listovka je tam už naštěpená, takže se hnedka využije

wanek
15. črc 2015

Taky beru Femibion 1, před otěhotněním jsem jedla listovku Forte - s vitamíny skup. B

symcca
15. črc 2015

Femibion 1, poté budu pokračovat 2.

beruska125
18. črc 2015

Brala jsem femibion a acidofolan.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru