Prosím maminky chtěla bych se zeptat, dnes mi bylo potvrzené těhotenství hladinu Hcg mám 235 není to nízké podle poslední menstruace to vychází na 4 týdny Proto se ptám kolik jste měly vy ?
MOC DĚKUJI HOLKY ZA PODPORU . 🙂
já jsem měla 927 hcg.. za 3 dny po odběru krve jsem šla na UTZ a už byla vidět bublinka.. na UTZ je něco vidět až při hodnotě vyšší jak 1000.. 🙂
určo je to normalni hodnota rzmezi je pro 4tt od 9-cca do 1000
Ahojky všem já ve 4tt 340 HCG. 😉
Ahojky, já měla 495 HCG 😉
Ahojky holky taky bych měla otázku ,, když jste si dělaly tt vyběhla vám hned dálnice a nebo jste si na ní musely počkat ,,, dnes jsem si dělala test a // tak jsou ale ta testovací není tak silná ,, podle kalkulačky bych měla být zhruba 4 ÷ 6 tak mám strach , že je něco špatně ,, děkuju vám za odpověd
@katkalaila slaby čarky sou uplne bežný silnou sem mela až tak 7tt
ahojky ,, ,, děkuju ,, dnes jsem byla na utz a mimi tam je ,, tak mám velkou radost ,, to víš , než zjistííš ,že je to jak má ,, tak ti příjdou i dvě čárky na testu málo 🙂
Jsem v 5,5 tydnu a mam HCG 3700
Já měla 4+0 HCG pouze 56, za dva dny to bylo 159 a nyní jsem ve 13 tt 🙂
Ja mela 2800😀
Ahoj ja mam ted hodnota 407,2 a pred 5 dny 57 jen muj dr si mysli ze nejsem tehotna ale rekla bych ze to muze byt taky nejaky 4tt
Prosím vás jsem zoufalá zrovna ležím v nemocnici určily mi mimoděložní tehotenstvi ale něco mi říká že se pletou..jsem těhotná zhruba 4 týdny a prej tam nejde nic vidět 😔ale HCG mi narostlo jednou tolik nemám žádné bolesti bojím se že můžu třeba těhotná být normálně a zbytečně mi vemou Miminko 😣už mám za sebou 3 potraty děkuju za každou radu
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, jsem ve 4.tydnu po IVF. Clearblue test mi vyšel pozitivně a 2 mamatesty slabší duchy, ale už se to bralo jako že jsem tehu. Nicméně včera odběr kvh z krve a mám pouze 9. Tak prý mám pokračovat v lécích a za týden další test. Buď se uchytí nebo ne:(( máte některá zkušenost s takto nízkou hladinou a dobrým koncem? Díky.. 🙏
@hcg9 taky čekám dobrý konec....4+0 hcg59 a pry je to hodně málo a paní doktora řekla že to vypadá na biochemicke.tehotenství, jsem z toho taky rozladěná
@vieruse to mé trochu uklidnilo,
Já jsme dnes 4+0 tt dle protokolu IVF (zvedené 5denní blastocysta, 11 dní po transferu) a hCG v krvi mám 129 .
Dostala jsem paniku, že to je strašne málo. duch se objevil už 3+2tt .
OPU byl 12 DC (1+6tt) a ET 17 DC (2+3tt)
@honziksima muzu se zeptat, jak jsi dopadla? Udrzelo se toto tehotenstvi?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
měla jsem skoro 1000, ale to není směrodatné. Hlavní je, aby se hodnota zvyšovala.