Ahoj holky,
zajímalo by mne, jaké jste měly příznaky v těhotenství a srovnání s těhotenstvími dalšími.
Jsem totiž trochu nervózní. Samozřejmě vím, že je to individuální. Nicméně mám za sebou hodně potratů. Mám doma jednu holčičku. A když jsem byla těhotná s ní, bolela mě prsa a hodně se mi vyrýsovaly žíly ještě před vynechanou menstruací. Před tím mě sice třeba prsa bolela, ale žíly nic.
Teď jsem těhotná zase a nic z toho nemám. Jsem 3+6. Ano je to brzo, ale prostě mám trochu strach.
Děkuju za odpovědi.
U prvního syna nic a u druhého, citlivá prsa,bolest podbřišku, bylo mi špatně, cítila jsem všechno jako strašný smrad no prostě děs 😉
@papaja123456 mam za sebou dve tehu a naprosto rozdilne priznaky..prsa me bolela u orvniho tak ze jsem spala v podprde u druheho me nebolela vubec☺️
Ahoj jen mě zajímá jestli jste to některá měla podobně a těhotenství prosperovalo ? Tento měsíc jsem měla menstruaci v termínu kdy ji normálně dostávám 36-38 dní ale slabou jeden den jsem zakrvacela ale strašně malinko a spíš takový červeno,růžový výtok a po té zase jen špinění které sem tam trvá do teď 9 dní normálně měsíčky mívám tak 9-10 dní teď poslední dobou jen silnější normálně jsem si myslela že mě to rozhodil kontryhel co piju 2 měsíce ale celou dobu se mě motá hlava a je mě občas špatně od žaludku proto mě napadlo,že si udělám test....výsledek zasílám viz. foto,myslíte že máme šanci že by to mohlo vyjít ? Neměla jste to nektera stejně ? Snažíme se už rok....☹ děkuji za odpověď
@havajanka myslím,že je to tam😉☘
@lenkalubina myslíš že je to už slabá čárka nebo duch? ja právě v době měsíčku ještě pořád slabe spinim tak čekám zda to vydrží a bude se čárka víc zobrazovat nebo ne...ale to ví jen příroda asi .....
@havajanka myslím,že čárka 😉 gratulace
@papaja123456 taky jsem takhle šílená, protože u prvního tehu me boleli snad hned druhý den, u druhého taky (to ale nevyslo), a ted u třetího to trvalo a zacl8 me bolet myslím kolem 8tt
@lenkalubina tak nevím co si mám myslet ten první test to jsem vám posílala jsem dělala v neděli po slabé menstruaci byl pozitivní čárka vyběhla skoro hned slaběji a dnes po třech dnech kdy už nespinim nebolí mě břicho tak mi test z ranní moči ukázal jen slabeho ducha podle poslední menstruace bych měla být 7tt těhotná mám to brát tak že je to zamlkle tehu?neměla jste nektera zkusennost a dopadlo to dobře ? A těhotenství dopadlo dobře?
Takove ty bezne, citliva prsa, pocit na zvraceni (vyjimecne zvraceni) atd. v obou tehu stejne, nastup kolem 6-7. tydne. Minule zvraceni zmizelo koncem 1. Trimestru, ted zatim cekam (11 tt). Carka na testu je dobra, pochyb neni. Na priznaky je jeste spis brzo
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@papaja123456 Já měla 3 těhotenství, z toho jednu holčičku...a klasické příznaky těhotenství žádné...