Maminky nebo těhulky jaké jste měly chutovky jak jste čekaly holčičku 😍podělte se o své zkušenosti ...někdo věří na babské rády a někdo zase neee že prý když máte chut na kyselé (kluk) a samé sladké (holka) jaké máte vy s tím zkušenosti 😉Čekám 5 dítě a ty první 4 jsou kluci a ted uz bychom si prály tu princeznu ....tak vše možné zkoumám a hledám jaké jsou přiznaky na holku ...
Cekam druhou holku a jedla bych "furt" sladke..u prvni jsem na zacstku milovala zmrzlinu a okurkovy salat 😀a ted je to dost podobne...
Okurky apod. Me moc nelakaji
1.syn-olivy, 2.dcera-rajčata, 3.syn-jabka☺
Čekám první, podle UTZ by to měl být na 90% kluk a furt bych se cpala sladkým, i když normálně vůbec sladké nevyhledávám....
Sladké, u obou holek
U obou dětí sušená šunka a nektarinky. Kluk a holka.
Holcicka- asi vagon melounu 🙂
broskve, nektarinky, mandarinky...cokoliv takhle šťavnatého..jo a kyselé rybičky (ty bonbóny)
Holka. Kysele ve velkem. Kysane zeli, utopenci na kila.
Dvě holky,sladkého minimum,a hodně špatně od žaludku že zacatku.
@copakova22 tchyne se u vsech tri deti nemohla nabazit pomerancu a to je normalne nesnasela.. takze prvni priznak tehotenstvi byla potreba pomerancu.. a mela dve holky a jednoho kluka... kamaradka si zase u dcery ujizdela na dortech a zmrzline u syna na rizcich.. 😀
Ja jsem milovala ruzovy zazvor a vodove nanuky. Po vsem ostatnim jsem zvracela.
Sladké, zmrzlina, ovoce hlavě pomeranče, nektarinky, banány ... naopak jsem nemohla šunku, maso hlavně kuřecí a zeleninu. Bylo mi blivno jen jsem cítila nakrájenou zeleninu třeba na salát 😀
Já své těhu poznala podle toho, že jsem měla neutuchající chuť na majonézu, hranolky - prostě prasárničky... A je z toho kluk jak buk.
Nedá se na to ale spolehnout, nejlépe vydrž do porodu, tam zjistíš pohlaví na 100%😀
Nic sladkeho jsem nejedla. Spis ovoce. Ale ujizdela jsem na mozzarelle a musela jsem mit i bramburky, ale to jsem se musela krotit abych nejedla nezdrave 🙂
Jo na jídla typu Fast food jsem zapomněla 😅 hranolky s tatarkou bych mohla denně🤐
Prvni tehotenstvi holka - sladke, ovoce a stavnate veci, dzusy, nejvice sterilovana cervena repa. Druhe tehotenstvi dvojcata kluci a chute stejne - sladke, ovoce, stavnate, dzusy a v prvnim trimestru jsem mela porad chut na Kofolu a suche rohliky.
Jogurty extrémě a to jsem je nikdy dřív nejedla a hlavně jahodový, ovoce sladké čokoláda, jemný chutě prostě žádný výrazný chutě žadné kyselé...Ted čekám znovu a k jogurtu nemůžu ani čuchnout 😀 Miluju okurky s kyselím mlíkem a mohla bych furt jíst pizzu hranolky čínskou polívku apod mnamky. Moc bych si přála když už to mám takhle jiný aby to byl kluk. Ale sladké mi chutná a čokoška taky ale tak normálně si myslím.
Holka-chut na sladke a potreba jist i v noci kvuli neustalemu hladu, kluk-chut na maso a prasarny (mekac, majoneza nakladany hermelin 🙂)), v noci mne to nastesti hlady nebudilo.
mám 3 kluky a holčičku a vždy jsme to nechali překvápkem, takže mě tak nějak přijde, že chutě jsem měla +- stejné...možná teď zpětně na tu holku asi fakt víc na sladké....všechna těhu byla stejná, nebylo mě třeba při žádném špatně, nicméně, co jsem pozorovala, tak jeden viditelný rozdíl při holce byl, že se mě udělali tukové polštáře na bedrech 🙂
Holka- tak ja stridave chut na pikantni a sladke. Sladke dost prevazuje a to jsem ho skoro nejedla pred tehotenstvim. Mam casto chut na ovoce. Popravde je to tak, ze sladke mi taknejak dava enerii, abych nebyla uplny zombie 😅 . Jinak me porad strasne pali zaha, takze kysele veci jsou jako ziletky. Predtim jsem milovala rajcata a kysele rybicky-ted je mi z toho zle. Jo a aktualne bych porad jedla vajicka. Myslim, ze ty chute jsou spojene s tim, co aktualne telo potrebuje..
@liliana2016 presne to mivam taky..majoneza jede 😂, a cekam kluka
Mlecne vyrobky - holka.
První holka a sladké jsem nemohla ani vidět, dělalo se mi z něho špatně jen při pomyšlení na něho... byla jsem vyloženě masová a kyselé mi chutnalo, teď snad druhá holka a ze začátku mi taky sladké moc neříkalo a teď ke konci těhu se to obrátilo, nemám vůbec chuť na kyselé, ale sladké to jo 😀
Meloun snědla jsem jich asi kamión za celé těhotenství 😀 a to nekecám 🙂 a když nebyl po ruce meloun tak salátová okurka vychlazená z lednice = kluk 🙂
A už vám něco tipovali?mě vše nasvědčovalo holce,včetně prstynku a je to kluk ☹ 😁
Chut na sladke a na ovoce, v lete to byl meloun po kilech😂
Bramborová kaše a hodně sladkého u holčičky. U kluka jsou chutě takové chlapáčtejší, tvarůžky, maso, uzené věci, prasarničky typu smažený sýr, majonéza, bramboráky a teď ke konci jakékoliv buchty.
Čekám holku, chutě se mi v těhotenství nezměnily.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
já měla pořád chut na utopence a celkově na kyselé 😉 tak jsem myslela, že čekám kluka a ona to holčička 🙂 sama jsem na tohle téma četla různé diskuze a chutě maminek se naprosto lišily, někdo měl chut na sladké, někdo na slané, někdo na kyselé, takže bohužel podle toho se asi řídit nemůžeš 😉 ačkoliv člověk zjištuje podle všeho, co se dá,že? 😉 tak přeji hodně štěstí, ať je to ta vytoužená holčička 🙂