Ahojte holky a maminy, chci se vás zeptat jaké jste měli v těhotenství hcg? Já prvně byla 25.4. To jsem byla 15dpo (4+2) tt a měla 610hcg, no a dnes z vyšetření krve( 6+2) tt jsem měla 35 159 hcg, myslíte že je to ideální že mimisek roste, moc se vtom nevyznám, asi už starnu ... Jinak díky za každou kladnou odpověď, hezký den 😊😊😊
@sandypeggy Můj doktor vůbec žádné hcg neměří a jede podle ultrazvuku, buď těhotenství prosperuje nebo ne. Hlavní bylo na začátku těhotenství srdíčko 🙂 Takže tohle neznám.
@malinkaelinka já šla jako samoplatce jak na tom tak celkově jsem, k dr. Jdu až 13.5.tak snad se dozvím víc, uvidím, jinak proč sem na tu krev šla je že v r . 2017 sem musela jít na kyretaz kvůli nebijicimu srdicku a mimisek se nevyvijelo jak má, a pak ztoho důvodu že mi už doktori nedávali žádnou naději jediné přes IVF protože sem měla oba neprůchozí vejcovody, a vidíš stal se zázrak a podařilo se, proto sem na vše opatrná i to že mám dosti vysoký tlak..
Zkus si najit tabulky hcg na netu, ale norma pro hcg je neuveritelne siroka, nekdo ho ma nizky nekdo vysoky a furt je to v pohode. Do urcite doby je dulezite, jak ty hodnoty rostou v porovnani s predchozimi ale od urciteho tydne nema vypovidajici hodnotu ani to.
Dneska jsem sla na krev jako samoplatce, spis ze zvedavosti a samozrejme taky pro klid duse. 🙂
Jsem 5+4 a HCG 18 000. Ale ten rozptyl, ktere je jakoze v poradku, je tak sirokej, ze cislo samo o sobe moc nerekne.
@fatal_error můžu vědět v kterým jsi byla tt..
@sandypeggy jsem 5+4 dneska
IUI probehla 15.4.
Ten narust Hcg je ukozkovy,je to urcite vse v poradku.Hodnoty pres 30000jsou uz opravdu vysoke.V Hcg jsou velke rozdily,co se normalnich hodnot tyka,plati ale,ze by melo dochazet k zdvojnasobeni hodnot behem 2-3 dnu(coz u vas ani neni treba pocitat,protozr ten narust je krasne zrejmy) toto ale plati pouze pro prvni tydny tehot.,pozdeji uz zase hodnoty stagnuji.Spatne prosperujici tehot je napr kdyz se nameri vysledek 340 a za 3dny je 380 apod
@fabis3aa dyt to samy je tu napsany uz xkrat...
taky neni zaruceno, ze se tehotenstvi s ukazkove rostoucim hcg nemuze ze dne na den podelat/prestat vyvijet.
@fabis3aa Dekuji, myslím že mi to bohatě stačí, pozítří se dozvim vic dle ultrazvuku 😊😊😊
@sandypeggy tak jak utz? vse jak ma byt? 👍
@fatal_error ahojik jo mimiskovi bije srdíčko a měl 4mm, takze vše v pohodě, teď jen čekat na veškerá vyšetření aby bylo zdravé, jsem šťastná
@sandypeggy krasa! ja mam z dneska taky potvrzenou srdecni akci, 6+3 a 6mm. ale teda na fotce mam akorat rozmazanej flek, ty mas lepsi obrazek. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Mě nikdo nic neměřil, první odběry mi dělali až na prvotrimestrální screening a zároveň s tím lačnou glykémiie, HIV a další choroby. Ani nebylo potřeba, já šla na prohlídku 7+5 a podle tlukoucího srdíčka bylo jasné, že se mrňousovi daří 🙂