Dobrý den,
jsem na úplným začátku těhotenství (přijde mi divný, ze už mam nevolnosti). Nezvracím. Nejhorší je to většinou v noci a nebo brzo ráno před jídlem, ale jinak to tak nějak trvá celý den. Snažím se do sebe vždycky alespoň něco dostat, ale je to boj i přes den. Nic mi nechutná a je mi zle. Zítra mě teprve čeká první prohlídka, takže se pokusím poradit s doktorem (pokud bude vše v pořádku). Ale i tak bych se chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký triky?
Dekuji.
Zkouselas Rennie? Ja mela nevolnosti s dcerou strasne a zkusila jsem kde co. Vyborne na me zabral Rennie, bohuzel jsem na tento tip prisla az po dlouhe dobe
Ahoj! Mě pomáhala studena bublinkova voda (manžel mi domu pořídil sodastream) 😊 A jedine jídlo, co jsem byla schopna pozřít, byly nuggetky a hranolky z Mekace 🙈
Dekuji, vše vyzkousim 🙂
Já čekala na porod jako na spásu popravdě
Ja jsem ted v 9 tydnu a diky bohu uz se to zlepsuje, ale ze zacatku mi nepomohlo nic :( lizatka a piskoty na me najednou byly strasne sladky a navalovaly me, stejne tak Cola, a to jsem netehotna jedla tabulku cokolady denne. Takze jen lezet, odpocivat, suche rohliky se syrem. Slane mi teda dela dobre. A polevky, hlavne vyvary
Mně pomáhalo se hned po probuzení najíst (třeba jen suchar) a pak si dát panáka vychlazené pepsi (Cola mi paradoxně nepomohla). 👍
@vikinkav Mně se zvedá žaludek úplně ze všeho.🤢 Vůbec necítím vůně, všechno tak nějak divně smrdí a chutná. Je úplně jedno, co jim, protože je mi pak ze všeho těžko a zle. A navíc mi všechno chutná buď stejně a nebo pro změnu chuť necítím vůbec. A čokoláda byla moje závislost, ale teď si ji vůbec nemůžu vychutnat. Cítím něco jako náznak chuti, ale je to o ničem. 😅 Vývary vyzkousim. 🙂 Dekuji!
@sigyn Zkouším do sebe hned po probuzení dostat cokoli, i kdyby jen piskot. Ale je to fakt silenej boj. Colu a Pepsi vyzkousim 🙂 Dekuji!
Ja myslik ze kazdej musi vyzkouset co mu pomuze☺️Me nejaky prasky ,lizatka nikdy nepomohly..to rennie me ponahalo ale po par tydnech mi z neho zaclo bejt blbe taky😂 pomahaji mi maximalne bonbony,zvykacky a ovoce ☺️Studeny banan treba☺️A taky ruzny prasarny ..udelalo se mi vzdycky dobre kdyz jsem snedla treba pizzi ,hranolky ,kebab😂 Bohuzel clovek to musi pretrpet☺️
Jsem ve 40 tt a celý těhotenství je mi blbě - pořád se mi mění chutě (co se ještě včera pozdrela, dneska nemůžu ani cítit) sice sem ani jednou za celý těhotenství nezvracela, ale přesto sem přibrala za tich 9 mesicu (nechutenství) celkem jen 1.4 kg. Doufám že až porodním se to zlepší...
Zkus Antimetil, me v druhem tehotenstvi docela pomohl. V prvnim ne. Chce to opravdu zkusit.
Jinak jak pises o tom, ze necitis vune a chute- tohle by mohl byt Covid. Ten cich byva spise citlivejsi v tehotenstvi. Nechci strasit, ale uplne me to prastilo do oci.
@lentilkah Já čich mám.. 😃 Až moc dobrej! 🤢 Jen to jidlo teď proste chutná divně. Necítím vůně, cítím jenom pachy. Takže všechno šíleně smrdí.
Všem moc dekuju!🙂 Vyzkouším a ještě se dneska zkusím poradit s doktorem. 🤷♀️
Led, Hylák,Rennie, žvýkačka, jíst po kouskách - cokoli..✊✊✊
Aha, tak to jo. Ja to blbe pochopila. Me se synem chutnalo vsechno hořce, nebo jak kdyz jim drevo/ papir...ne ze bych teda vedela jak chutna 😂
Já teda měla taky nevolnosti už tak od 6tt až do 14tt 😀 zvracela jsem tak moc, že šla i krev
Zkoušela jsem zázvorové pastilky Dr max ty pomohli jen ze začátku a pak mi bylo i z nich zle
Pak i hodně ledová cola ale taky se mi zhnusila 😀 hlavně do sebe něco nacpat
Jediný co mi pomohlo tak až v nemocnici jeden čípek Torecan a po něm mi bylo až do teď dobře. Ještě mám od gyndaře nějaké prášky ale ty jsem nebrala vůbec skrz mimi. Do teď mi je zle po ránu a to jsem ve 20tt. Musíš to přetrpět, já už si ani nevzpomínám, jak hrozný to bylo😀 ale každopádně držím palečky ať je ti co nejdřív líp.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,
Mě pomohl zázvor (zazvorove lizatka, bonbóny), hodně mi to od žaludku ulevilo. Dále trochu coca Coly studené jsem popíjela 🙂. Ja jsem hodně zvracela, takže jsem v sobě udržela jen piškoty a suchý chleba po troškách. Budu držet palce, ať to co nejdříve přejde 🙂.