Dobrý den, potřebovala bych poradit. Zítra budu 11+6tt a v pátek bych dle dr. měla vysadit Utrogestan. Nicméně jsem četla, že je dobré postupné vysazování. Beru momentálně 1-0-1, zavádím. Mám ho nasazený po předchozím nezdaru v září. Mám velký strach ho vysadit. Každopádně máte s tím někdo zkušenosti? Případně jak začít vysazovat? Děkuji moc.
Sice nejsem prvorodička, ale za ty tři roky pi porodu syna se toho změnilo az az
☺️🙏
@xxx3d To máš pravdu, ale dr. mi nic neřekla jiného ač jsem se ptala
🤷♂️😏 Udělám to postupně určitě. Jen prosím brala jsi pak ten jeden týdně večer nebo ráno? Pamatuješ si? ☺️
@kristymaty brala jsem to večer, protože pak už jsem byla v klidu. 🙂 spánek a tak.
@xxx3d Super, děkuji za radu a názor
☺️☺️☺️!
No, já proste dojedla balíček a konec. Víceméně je to už skoro měsíc a nic zvláštního se neděje. Tedy neobvyklyho, co bych neznala
Mě doktorka která mi to dávala, když jsem řešila, jaké přesné datum vysadit, že to je plus minus jedno v tom daném týdnu plus-minus, protože tělo si ho už tvoří dost samo.
A gynekoložka říkala, že je lepší vysazovat postupně.
Takže jsem ho prostě v daném týdnu postupně snižovala - z 1-0-1 bych prostě klidně už plus-minus na začátku týdne vysadila jednu tabletu a na konci druhou. Ono mimochodem stejně budeš potom mít tak asi 2-3 počítání, co je přesně 12+0 🙂. Já mám termíny 3 a liší se mi o 5 dní. A to jsem po IVF.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,
škoda, že ti dr. neřekla sama, jak to máš vysadit, já jsem to brala taky jako ty, a moje dr. mi řekla, že postupné vysazení bude lepší, takže jsem mám dojem, že týden brala jen jeden denně a potom už žádný.