Ahoj holky.
Zjistila jsem, že jsem podruhé těhotná.
Jak jste manželovi tuto radostnou novinku oznámily? Ráda bych do toho zapojila našeho dvouletého syna.
Děkuji za inspiraci.
@evapple Originálně. Celý den jsem hledala na netu inspiraci. Pak manžel přišel domů, svléká si kalhoty a říká synovi: To máme břicho, že jsme snad těhotný. Já šla zrovna okolo s prádlem a říkám: Jo, jsme😁😁 Synovo tričko z HM s nápisem "Big Brother" z rodiny nepochopil vůbec nikdo. Na pohlaví jsem koupila konfety v tubě a to měl manžel radost z druhého syna🤗
@evapple U nás oznámení 3 těhu - dne 1.1.2022
Manžel byl v ložnici, bolela ho hlava a chtěl teploměr.
Poslal mladšího syna - 3 roky.
Já zrovna v koupelně stála s testem a nějak automaticky říkám:
Zlato zanes taťkovi teploměr 😂 bolí ho hlava 😂
Z ložnice slyším: jooooo teď mě hlava bolí ještě víc 😂
Manželovi tak nějak normálně, plánovali jsme a věděl, že budu testovat. Ale pro rodinu jsme syna naučili na otázku “co budeš?” odpovídat “brácha” (ale stejně to nakonec nedopadlo, protože to zrovna řekl tak potichu, ze mu nikdo nerozuměl - a když jsem se ho doptala, co má máma v bříšku, došlo to všem už před odpovědí 😀)
Ja jsem vyfotila test a poslala manzelovi do prace s hlaskou: "mas to nejake silne,tato" 🤣 a prisla mi odpoved,nedelej si ze me srandu,z jednoho sexu? :-O Bylo mi uz 37,5let a jemu skoro 40let a s tou rychlosti jsme nepocitali...
Ani u prvního ani u druhého jsem nic neoznamovala, pouze potvrdila, co už dávno věděl🤣🤣🤣 má na to asi radar,
Poprvé jsme na to čekali skoro rok, takže jsem ze záchodu vyběhla s testem v ruce a skočila za manželem do postele, ať se podívá, jestli to taky vidí 😄
Podruhé to bylo větší překvapení, protože jsme se teprve začali snažit a spíš jen tak stylem zkusíme to a uvidíme... To jsem si udělala digitální test a dala ho do dárkové taštičky, tu jsem dala dcerce, ať donese tatínkovi dárek... No chvilku se na test díval, a pak říká já jsem věděl, že je to tam 😄 pár dní zpátky jsme se totiž bavili o tom, že se cítím nějak divně a on se smál, že jsem určitě těhotná, což jsem si klepala na čelo, že to by musela být velká náhoda 🙈
U první jsem ho vzbudila ráno s testem v ruce (zrovna na budoucí svátek dcery) a teď podruhé dostal dárek k výročí. Vytahoval z dárkové tašky drobné dárky a naspodu byl test. U rodiny to pak vyřešíme tričkem velká ségra.
Strc clear blue dvema carkama do jahodovy stavy, a dej zmrazit. Pak mu dej zmrzku, a az to olize, najde dve carky. Jupí 😍
Přiběhla jsem ještě s mokrým testem ze záchodu a dloubala do něj se slovy "vidíš to taky???" Ani nevěděl, že jsem testovala a nechápal, povedlo se nám to za jeden večer, první měsíc snažení. Náš skoro dvouletý syn byl u celého výstupu, ale zrovna si hrál s gumáky 🤷🏻♀️ Držím palce, ať vyjde oznámení podle tvých představ.
No my se snažili dlouho a pak jsem začala brát clostilbegyt, tak manželovi bylo jasné, že otěhotnět můžu. A když jsem šla z koupelny a usmívala se, tak na mě ty jsi těhotná 😁 no a bylo po přemýšlení jak mu to říct 🤭
Prišla som s testom s dvomi čiarkami za manželom. Pozerá a hovorí: :No, máš Covid. Volaj do práce, že neprídeš." Ja na to: "Ale to nie je Covid.". Manžel opakuje: "Vidím to jasne, dve čiarky. Covid. Ostávaš doma. Len cinkni do práce, že si berieš týždeň home office." 😂
@l01991 asi za 1-2 minuty. Akurát sme mali v práci Covid, tak som poctivo testovala 2x týždenne. Zároveň, mi bola diagnostikovaná neplodnosť - príčina nepriechodné vajcovody. (Dr, ktorá ma diagnostikovala tvrdila, že HyCoSy je diagnosticky správne na 98%, preto počítal viac s covidom 😀 )
Řekla jsem mu,že jsem těhotná ..Čekali jsme to , žádné překvapko to v podstatě nebylo. Takže u nás to proběhlo jako oznámení,že bude na oběd svícková 🤣
U obou to bylo tak ze chlap mi povidal “neni to nejak dlouho cos naposled mela menses?” Bylo to uz 14 dni zpozdeni takze na testu dalnice :D a Starsi jsme naucili rikat ze bude velka segra kdyz se nekdo zepta co budes? A nasim to oznamila u spolecny vecere na dovce. Hned prvni vecer radsi jeste pred objednanim vina 🤣
Vzhledem k tomu, že jsem to zjistila v den, kdy byl první den v nové práci (po 15 letech, samozřejmě s horším platem než se zase vypracuje), já zaplacený kurz Aj za 10t, opět kvůli práci a měsíc po liposukci břicha za více peněz, tak jsem mu to řekla asi až po dvou dnech. 🙂
Po 4letech snažení, nespočet iui, hormonů, injekcí a dvou kol ivf jsem v 6 ráno vyšla z koupelny dojatá a urvana že konečně tam jsou // a nikdy na to nezapomeneme asi ani jeden... takže nijak...oba jsme si mimco přáli... podruhé mě po 3ivf bylo v noci hlady špatně(hodně brzy po transferu) a tam už bylo tušení že to vyšlo i podruhé a okamžitě jsem volala s pláčem, že se poslední šance povedla... takže u nás se žádná prekvapka nekonala 🤣🤷
@evapple Ahoj, plánovala jsem si to, jak ve filmu, řeknu mu to třeba na večeři nebo něco nachystám a naznacim mu, ale.... Realita byla jiná 🙂 Miminko jsme plánovali a zadařilo se hned na první ovulaci. Zdál se mi sen, že jsme těhotná a tak jsem si na druhý den zašla pro těhotenský test a byl tam duch. Psala jsme kamarádce, která má dva kluky, jestli je to pozitivní test a ona mi odeslala,, jsi těhotná ty kozo,, 🙂 Já byla v šoku, že to vyšlo hned a tak rychle, že jsem přišla z koupelny za přítelem na gauč, sedla si, držela jsem test v ruce a říkám mu, tyjo já jsme asi těhotná... Pak jsem byla doma v karantene a přítel mi šel koupit další dva testy do lékárny a tam už byla silná čárka. No nevěříme kolikrát tomu do dnes a to má syn už 18 měsíců ❤️
@evapple u první jsem si udělala v koupelně test,odešla jsem z koupelny. A říkám bez se kurva podívat. No bylo to tam. To byla první neplánovaně 😀 a u druhého přijel z práce,tak mu říkám otevři šuplík a tam dvě dálnice. Žádné haló jsem z toho nedělala. A teď mě to možná trochu sere 😀
Manžel dostal pár dní před svátkem. Jelikož nám to v únoru nevyšlo v 5tt,tak jsme říkali hodně později rodině. Úplně od začátku to věděla tchyně, ktera mi byla oporou po potratu, byla rozhodně oporou oproti vlastní mámě.
Přidám se do diskuse 🙂 První jsem svému muži volala do práce, protože mi to potvrdila doktorka po telefonu a za chvilku měla přijít kamarádka a bylo jasné, že by to na mě poznala a já chtěla aby byl první kdo to bude vědět! Druhé plánuji oznámit sofistikovaněji. Jsme spolu hooodně dlouho a tak mě napadlo video z fotek jako časosběr a na konci info o tom, že budeme 4. A nebo zapojím našeho 4letého syna, ale to ještě nevím jak, protože ten tajemství rozhodně neudrží 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
"ja te zabiju" mavajic pozitivnim testem
Coz melo svuj duvod. Chtela jsem se prestat chranit az o mesic pozdeji, protoze jsem vedela, ze by mi termin vysel na Vanoce, coz je doba, kdy je temer nemozne sehnat soukromou porodni asistentku. Nedal si říct a samozrejme se to povedlo. Ale tu asistentku jsem mela taky 🙂