Jak jste manželovi oznámily druhé těhotenství?

evapple
23. črc 2022

Ahoj holky.

Zjistila jsem, že jsem podruhé těhotná.

Jak jste manželovi tuto radostnou novinku oznámily? Ráda bych do toho zapojila našeho dvouletého syna.

Děkuji za inspiraci.

martiniquest
23. črc 2022

"ja te zabiju" mavajic pozitivnim testem
Coz melo svuj duvod. Chtela jsem se prestat chranit az o mesic pozdeji, protoze jsem vedela, ze by mi termin vysel na Vanoce, coz je doba, kdy je temer nemozne sehnat soukromou porodni asistentku. Nedal si říct a samozrejme se to povedlo. Ale tu asistentku jsem mela taky 🙂

hani_na
23. črc 2022

@evapple Originálně. Celý den jsem hledala na netu inspiraci. Pak manžel přišel domů, svléká si kalhoty a říká synovi: To máme břicho, že jsme snad těhotný. Já šla zrovna okolo s prádlem a říkám: Jo, jsme😁😁 Synovo tričko z HM s nápisem "Big Brother" z rodiny nepochopil vůbec nikdo. Na pohlaví jsem koupila konfety v tubě a to měl manžel radost z druhého syna🤗

lucie0205
23. črc 2022

@evapple U nás oznámení 3 těhu - dne 1.1.2022
Manžel byl v ložnici, bolela ho hlava a chtěl teploměr.
Poslal mladšího syna - 3 roky.
Já zrovna v koupelně stála s testem a nějak automaticky říkám:
Zlato zanes taťkovi teploměr 😂 bolí ho hlava 😂
Z ložnice slyším: jooooo teď mě hlava bolí ještě víc 😂

veru181
23. črc 2022

Manželovi tak nějak normálně, plánovali jsme a věděl, že budu testovat. Ale pro rodinu jsme syna naučili na otázku “co budeš?” odpovídat “brácha” (ale stejně to nakonec nedopadlo, protože to zrovna řekl tak potichu, ze mu nikdo nerozuměl - a když jsem se ho doptala, co má máma v bříšku, došlo to všem už před odpovědí 😀)

evapple
autor
23. črc 2022

@lucie0205 nejvíc 😂

zmrzlinka
23. črc 2022

@evapple normálně jsem si udělala test a řekla mu,že jsem těhotná....žádné tanečky se nekonali 😂😂😂

marcicek84
23. črc 2022

Ja jsem vyfotila test a poslala manzelovi do prace s hlaskou: "mas to nejake silne,tato" 🤣 a prisla mi odpoved,nedelej si ze me srandu,z jednoho sexu? :-O Bylo mi uz 37,5let a jemu skoro 40let a s tou rychlosti jsme nepocitali...

bertik20
23. črc 2022

Ani u prvního ani u druhého jsem nic neoznamovala, pouze potvrdila, co už dávno věděl🤣🤣🤣 má na to asi radar,

jako_mala_holka
23. črc 2022

Poprvé jsme na to čekali skoro rok, takže jsem ze záchodu vyběhla s testem v ruce a skočila za manželem do postele, ať se podívá, jestli to taky vidí 😄
Podruhé to bylo větší překvapení, protože jsme se teprve začali snažit a spíš jen tak stylem zkusíme to a uvidíme... To jsem si udělala digitální test a dala ho do dárkové taštičky, tu jsem dala dcerce, ať donese tatínkovi dárek... No chvilku se na test díval, a pak říká já jsem věděl, že je to tam 😄 pár dní zpátky jsme se totiž bavili o tom, že se cítím nějak divně a on se smál, že jsem určitě těhotná, což jsem si klepala na čelo, že to by musela být velká náhoda 🙈

lenatko91
23. črc 2022

U první jsem ho vzbudila ráno s testem v ruce (zrovna na budoucí svátek dcery) a teď podruhé dostal dárek k výročí. Vytahoval z dárkové tašky drobné dárky a naspodu byl test. U rodiny to pak vyřešíme tričkem velká ségra.

treasurka
23. črc 2022

Strc clear blue dvema carkama do jahodovy stavy, a dej zmrazit. Pak mu dej zmrzku, a az to olize, najde dve carky. Jupí 😍

mysh_me
23. črc 2022

@treasurka 😂😂😂

honatko092
23. črc 2022

Přiběhla jsem ještě s mokrým testem ze záchodu a dloubala do něj se slovy "vidíš to taky???" Ani nevěděl, že jsem testovala a nechápal, povedlo se nám to za jeden večer, první měsíc snažení. Náš skoro dvouletý syn byl u celého výstupu, ale zrovna si hrál s gumáky 🤷🏻‍♀️ Držím palce, ať vyjde oznámení podle tvých představ.

guliii
23. črc 2022

No my se snažili dlouho a pak jsem začala brát clostilbegyt, tak manželovi bylo jasné, že otěhotnět můžu. A když jsem šla z koupelny a usmívala se, tak na mě ty jsi těhotná 😁 no a bylo po přemýšlení jak mu to říct 🤭

trilien
25. črc 2022

Prišla som s testom s dvomi čiarkami za manželom. Pozerá a hovorí: :No, máš Covid. Volaj do práce, že neprídeš." Ja na to: "Ale to nie je Covid.". Manžel opakuje: "Vidím to jasne, dve čiarky. Covid. Ostávaš doma. Len cinkni do práce, že si berieš týždeň home office." 😂

l01991
25. črc 2022

@trilien za jak dlouho to pochopil?🤣😅

mysh_me
25. črc 2022
trilien
25. črc 2022

@l01991 asi za 1-2 minuty. Akurát sme mali v práci Covid, tak som poctivo testovala 2x týždenne. Zároveň, mi bola diagnostikovaná neplodnosť - príčina nepriechodné vajcovody. (Dr, ktorá ma diagnostikovala tvrdila, že HyCoSy je diagnosticky správne na 98%, preto počítal viac s covidom 😀 )

hermanka88
25. črc 2022

Řekla jsem mu,že jsem těhotná ..Čekali jsme to , žádné překvapko to v podstatě nebylo. Takže u nás to proběhlo jako oznámení,že bude na oběd svícková 🤣

triskova_v
25. črc 2022

U obou to bylo tak ze chlap mi povidal “neni to nejak dlouho cos naposled mela menses?” Bylo to uz 14 dni zpozdeni takze na testu dalnice :D a Starsi jsme naucili rikat ze bude velka segra kdyz se nekdo zepta co budes? A nasim to oznamila u spolecny vecere na dovce. Hned prvni vecer radsi jeste pred objednanim vina 🤣

uzivatelkapetra
25. črc 2022

Vzhledem k tomu, že jsem to zjistila v den, kdy byl první den v nové práci (po 15 letech, samozřejmě s horším platem než se zase vypracuje), já zaplacený kurz Aj za 10t, opět kvůli práci a měsíc po liposukci břicha za více peněz, tak jsem mu to řekla asi až po dvou dnech. 🙂

lucie0205
25. črc 2022

@trilien manžel je Božan 😂

pmendy
25. črc 2022

Po 4letech snažení, nespočet iui, hormonů, injekcí a dvou kol ivf jsem v 6 ráno vyšla z koupelny dojatá a urvana že konečně tam jsou // a nikdy na to nezapomeneme asi ani jeden... takže nijak...oba jsme si mimco přáli... podruhé mě po 3ivf bylo v noci hlady špatně(hodně brzy po transferu) a tam už bylo tušení že to vyšlo i podruhé a okamžitě jsem volala s pláčem, že se poslední šance povedla... takže u nás se žádná prekvapka nekonala 🤣🤷

ferda90
25. črc 2022

@evapple Ahoj, plánovala jsem si to, jak ve filmu, řeknu mu to třeba na večeři nebo něco nachystám a naznacim mu, ale.... Realita byla jiná 🙂 Miminko jsme plánovali a zadařilo se hned na první ovulaci. Zdál se mi sen, že jsme těhotná a tak jsem si na druhý den zašla pro těhotenský test a byl tam duch. Psala jsme kamarádce, která má dva kluky, jestli je to pozitivní test a ona mi odeslala,, jsi těhotná ty kozo,, 🙂 Já byla v šoku, že to vyšlo hned a tak rychle, že jsem přišla z koupelny za přítelem na gauč, sedla si, držela jsem test v ruce a říkám mu, tyjo já jsme asi těhotná... Pak jsem byla doma v karantene a přítel mi šel koupit další dva testy do lékárny a tam už byla silná čárka. No nevěříme kolikrát tomu do dnes a to má syn už 18 měsíců ❤️

kristyneckaa27
25. črc 2022

@evapple u první jsem si udělala v koupelně test,odešla jsem z koupelny. A říkám bez se kurva podívat. No bylo to tam. To byla první neplánovaně 😀 a u druhého přijel z práce,tak mu říkám otevři šuplík a tam dvě dálnice. Žádné haló jsem z toho nedělala. A teď mě to možná trochu sere 😀

msgracia
25. črc 2022

Manžel dostal pár dní před svátkem. Jelikož nám to v únoru nevyšlo v 5tt,tak jsme říkali hodně později rodině. Úplně od začátku to věděla tchyně, ktera mi byla oporou po potratu, byla rozhodně oporou oproti vlastní mámě.

hejducka
5. říj 2022

Přidám se do diskuse 🙂 První jsem svému muži volala do práce, protože mi to potvrdila doktorka po telefonu a za chvilku měla přijít kamarádka a bylo jasné, že by to na mě poznala a já chtěla aby byl první kdo to bude vědět! Druhé plánuji oznámit sofistikovaněji. Jsme spolu hooodně dlouho a tak mě napadlo video z fotek jako časosběr a na konci info o tom, že budeme 4. A nebo zapojím našeho 4letého syna, ale to ještě nevím jak, protože ten tajemství rozhodně neudrží 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru