Jak hledat plod s Angelsounds?

moncicak1991
3. bře 2016

Ahojky chci se zeptat. Pořídila jsem si angelsounds a chci se zeptat jak hledáte plod? Na jaké místa se zaměřit? Jsem teprve v 9+2 týdnu dle uzt ale četla jsem,že se daří najíd i už tak brzo. Zkoušeli jsme ale najdem vždy jen můj tep na levé i pravé straně a pak takové divné zvuky. Vůbec nevíme na jakých místech hledat. Děkuju moc za rady.

sixtynka
3. bře 2016

Ahoj,
no, my používali klasický fonendoskop, co mám doma, jelikož pracuji ve zdravotnictví. V prvních týdnech, snad i měsících to bylo každou chvíli jinde. Musíte zkoušet a zkoušet 🙂 V pokročilém stádiu to u mě byla tutovka, když jsem ležela na L boku a fonenďák byl na P straně břicha mezi P podžebřím a pupíkem 🙂

mrskato
3. bře 2016

ahoj, hledej až u stydké kosti a neboj se zatlačit. Já ho poprvé našla 9+3tt myslím 🙂 pak jsem ho nemohla najít asi 14 dní a teď jsem ho nedavno zas našla 😀 Některé holky při používání mají dětský olejíček, já zkoušela i krém, ale nejvíc se mi osvědčil sonogel, v lékárně ho koupíš za pár korun.

moncicak1991
autor
3. bře 2016

Sono gel mam 🙂 zitra zkusime zas. A kde ta kost je?

mrskato
3. bře 2016

@moncicak1991 Tesne nad ochlupenim🙂

moncicak1991
autor
4. bře 2016

Tak jsme ho dneska našli 🙂
Úžasný pocit ho slyšet 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru