Ahojky chci se zeptat. Pořídila jsem si angelsounds a chci se zeptat jak hledáte plod? Na jaké místa se zaměřit? Jsem teprve v 9+2 týdnu dle uzt ale četla jsem,že se daří najíd i už tak brzo. Zkoušeli jsme ale najdem vždy jen můj tep na levé i pravé straně a pak takové divné zvuky. Vůbec nevíme na jakých místech hledat. Děkuju moc za rady.
ahoj, hledej až u stydké kosti a neboj se zatlačit. Já ho poprvé našla 9+3tt myslím 🙂 pak jsem ho nemohla najít asi 14 dní a teď jsem ho nedavno zas našla 😀 Některé holky při používání mají dětský olejíček, já zkoušela i krém, ale nejvíc se mi osvědčil sonogel, v lékárně ho koupíš za pár korun.
Sono gel mam 🙂 zitra zkusime zas. A kde ta kost je?
@moncicak1991 Tesne nad ochlupenim🙂
Tak jsme ho dneska našli 🙂
Úžasný pocit ho slyšet 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj,
no, my používali klasický fonendoskop, co mám doma, jelikož pracuji ve zdravotnictví. V prvních týdnech, snad i měsících to bylo každou chvíli jinde. Musíte zkoušet a zkoušet 🙂 V pokročilém stádiu to u mě byla tutovka, když jsem ležela na L boku a fonenďák byl na P straně břicha mezi P podžebřím a pupíkem 🙂