Hubnutí v těhotenství díky nevolnostem. Kdy už jste začaly přibírat?

blackfox
7. říj 2019

Končím první trimestr, ve čtvrtek mě čeká prvotrimestrální screening. Od cca osmého týdne jsem na neschopence pro velké nevolnosti, ale už se to pomalu snad lepší (nechci zakřiknout). Už nezvracím a snažím se jíst cokoli mi moje nechutenství a žaludek dovolí, zezačátku to byly dokonce jen samé nezdravé sladkosti, teď už se mi daří zařadit i zdravější jídla. Tučné věci mi většinou nesednou, takže ty s mírou. Před těhotenstvím jsem měla cca 61 kg a teď už jsem trochu pod 57 kg a stále nic nenabírám, jen hubnu. Není to sice nic drastického, ale říkám si, že už bych konešně mohla začít něco nabírat. U vás, kdo jste první trimestr protrpěly, kdy jste začly konečně nabírat a kolik jste ve finále v těhotenství pak nabraly? Děkuju za zkušenosti a uklidnění 🙂

kiki1912
7. říj 2019

@blackfox otěhotněla sem na 54 kg kg a během prvního trimestru sem šla na 51 kg a zvracela sem jak kdy. Teď sem v 24+2tt a mám 55 kg. Hodně mě nabiral malej v bříšku. A teď nabírám už zhruba měsíc a půl já. Pokud malej nabírá a doktor se nijak neznepokojuje tak se ničeho neboj. Nabírání přijde v pravou chvíli

blackfox
autor
7. říj 2019

@kiki1912 Děkuji za uklidnění 🙂 Věřím, že na utz bude vše v pořádku!

sister05
7. říj 2019

obecně mám nadváhu 40kg. Za celé těhotenství jsem přobrala cca 2kg. Spíše jsem víc hubla než přibírala, neměla jsem chutě k jídlu. Ale u mne to bylo jedno, dítě mělo z čeho brát 🙂

klea81
7. říj 2019

Přibrala jsem první kilo snad až v 6. měsíci. Poprvé 11 kg, podruhé 7.

tomvic
8. říj 2019

Do 15tt jsem zhubla 4kg, pak váha stála A pribírat jsem začala nekdy kolem 25tt. Mezi vahou pred tehotenstvim a ted mam rozdíl 9kg a zitra začínám 38tt

teate
8. říj 2019

@blackfox Já jsem 21tt a mám stále -6 kg z výchozí váhy z toho neskutečného zvracení. 😃 A dneska II. screening a vše je ok ... 👍 Takže no stress ...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru