Ahoj. Nějaké diskuze jsem četla, ale většinou to bylo všechno 20tt-25tt a plus. Tak zkusím jestli mi poradíte nebo jste to taky tak měly.
Trápí mě ted nějak hrudnik. Moc teda ani neumím popsat co vlastně. Neni to úplně bolest, spis možná takové tlačeni, divny tlak a trochu hůře se mi dýchá-spis ztěžka. Proste ten hrudnik jakoby cítím, nejhorší je to rano a vecer. Jak kdybych byla nemocna,treba průdušky nebo tak ale nemocna bych rekla ze nejsem, nemam teplotu, nic.
Obcas me zaboli zada nahore.
Mam to i v klidu, neni to jen pri pohybu.
Patří to k těhu? Jsem teda teprve 10tt, nema mi co tlačit tak vubec netuším co by to mohlo byt. Jestli to delaji hormony?
Nezvracím, extra zle mi neni, ale mam okolo těhu-Zaléhavani uši, bolesti za očima, pálení očí, občas bolí hlava, někdy boli klouby atd..
Roste děloha a orgány se tlačí nahoru. Někdo má i reflux. Já jsem měla v těhotenství různé bolesti a stavy.
Nejhorší to bylo od 8.měsíce. To už miminka tlačily nahoru i dolů.
@palja myslíte ze uz v 10. roste děloha tolik aby utlačovala orgány? Me ro přijde celkem brzy myslela jsem si ze tore začíná později, az tak kolem 17.tydne nejdříve
Muze to byt i malo zeleza ...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Budu rada i za info, co jste meli treba vy kolem 10-12.tydne. Nebo jak jste to meli s hrudníkem vy a tak.. Jsem těhotna poprvé, tak me celkem cokoliv zaskočí, ale vzdycky si reknu, tělo se mění, muze to byt cokoliv. Ale mam problém rozeznat, co je k těhu a co ne