Ahoj holky ja se nemůžu dostat až to půjde aspoň trosku na mě vidět ☺️☺️
@terussh Na mně to bylo taky vidět až tak v 7.měsíci, ale já za to byla ráda 🤔
Ja zitra zacinam 12tt a taky se hrozne tesim na brisko...😂😂😂sedmy mesic je holky hrozne dlouho to nevydrzim...ja ted pozoruju ze mam zakulaceny a vybouleny podbrisek co nejde zatahnout...je to prijemne ho hladit😘jinak mam bricho kolem pupiku neskutecne nafouknute...to jde ale jeste zatahnout😂😂
V 10tt se zacalo trosku zvetsovat, ve 14tt uz si vsimalo i okoli a od 17tt uz ho neschovam.
Jsem hodne stihla.
@klokanka31 ja se na to neskutecne tesim...🍀🤰🤰v kolikatem tydnu je mimco citit?zatim tam pry jen tak lehoucce plave🙂
@nagojka No já první takové slabé bublinkování cítila brzo, nějak ve 3.měsíci až mi to bylo divný. A koncem 4. měsíce jsem cítila opravdový kopnutí (doktorka říkala že v ojedinělých případech to může být tak brzo). Ale bylo to tak jedno kopnutí za den, až pak dýl se to navyšovalo. A taky je sranda když pak cítíš jak miminko škytá ☺
@klokanka31 citis skytku miminka????pani...to sem netusila ze i tohle je citit...
@ema90 Zvykneš si ☺
@nagojka Jojo, škytavku ☺ to teda bylo dýl, až tak 8.měsíc, když jsem měla ruku položenou na bříšku, tak jsem někdy cítila pravidelné "ťukání". Poprvé jsem si myslela jestli to není srdíčko, ale to mi přišlo divný, i mezi tím ťukáním byly pravidelné pauzičky. No a když se malá narodila a škytala, ihned jsem poznala že to byla fakt škytavka, dokonce ve stejném rytmu 😊
A to holky až se vám tam pak v 9.měsíci budou drobečci převalovat, a uvidíte nožičku, ručičku... 😊 jejda jak já bych si to zopákla. Jediný co bylo nepříjemný, když se malá otáčela hlavou dolů. Fuj 😣
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@terussh Prvy trimester?😂😂😂 Na mne to bolo ako tak vidno v 7.mesiaci a viem ze nie som sama.