Ahoj holky dneska jsem 14 tt..na prvním screeningu jsem byla tento týden pan doktor řekl, že to vypadá na kluka když jsme se zeptali, chtěla bych se zeptat ještě vás co si myslíte jestli opravdu kluk? nebo to tam spíš nevidíte a myslíte si holčičku.? 😁 vím že fotka je taková dost na nic na určení pohlaví, ale jen pro zajímavost chci vědět co tam vidíte vy?😊 děkuji
Děkuji holky já jsem doufala, že tady právě bude třeba někdo v tomhle ostřílený takže mi poradí 😁
Ve 14tt se jeste urcuje z boku podle sklonu pohl.hrbolku (tvoje "nebo to tam spis nevidite a myslite holcicku" je nonsense). Na teto fotce pohl.hrbolek videt neni, takze muj odhad je, ze to bude na 50% holka.
@2op v tomhle týdnu se to opravdu určuje z boku podle úhlu mezi páteří a pohlavním hrbolkem. Pokud jsou vodorovně, vypadá to na holčičku, pokud ne, tak na chlapečka. Chce to ale zkušené oko. Nám takhle doktor taky řekl na prvním screeningu asi chlapeček. Na druhém screeningu už mezi nožkama naprosto jasný chlapeček. Berte to tak na 80% 😉
dpd kdyz by to zaplatili predem
@petulkadodo no všichni říkají že pokud už to tam viděl pan doktor tak že spíš kluk, že kdyby to byla holka tak je možnost, že by to mohlo ještě dorůst, ale takhle že už spíš kluk protože to neupadne 🤣
Aha ja na to koukam,hledam hrbolky atd,ale jsem v tom marna🤦♀️dekuji moc za tip
Ja tam nevidim bohuzel nic😔
Me u kluku rekli hned ze kluci,pak potvrdili i z plodovky,ale ted je vse jine a pohlavi do ted nevime.je fakt ze jsem teprve 16tt....
@2op Já chtěla také holčičku, čekám podruhé kluka :D Ale musím říct, že jsem i ráda, protože malej je správnej divoch, hrne se do každé práce s tatím i dědou a dost oživil barák. Podstatné je, že bude mimčo zdravé, i když chápu, že bys ráda tu svou vysněnou princeznu, to mi věř. 🙂 Ještě bych neházela flintu do žita - kolikrát jsou to jen naběhnuté pysky, nebo se tam připlete právě ta pupeční šňůra. Na druhém screeningu už to jistě vidět bude. ;) Mimochodem někde se to dá vypočítat podle dat narození (tebe a přítele) podle čínského kalendáře, neumím to, ale docela tomu věřím, jedna starší sestřička tady u obvoďáka to každý těhulce počítá a nevím o tom, že by se sekla. Nám bylo řečeno, že je minimální pravděpodobnost na holčičku. A i mi říkala, že mám typický tvar břicha pro kluka (hranaté) - někdo na to má oko a talent. Budu držet palce, ať výsledek dopadne tak, jak si přejete 🙂
@marti89 jasné, ještě uvidím jak to dopadne navíc v pondělí jdu na kontrolu k doktorce takze myslím, že ta nám buď řekne tak či onak 😊. Je to pro mě o to větší radost když si i přítel přál holčičku, že jsme na tom byli stejně 🙂. Děkuji moc taky přeji ať se ve všem daří. 😊 po kontrole v pondělí když tak můžu dát vědět jak jsme dopadli 😁 a jdu to zkusit i vypočítat
2op jakpak jsi dneska dopadla?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pohlaví se určuje z pohledu ze spodu/mezi steheními kostmi, tady není vidět nic.