Holka nebo kluk?

misace
6. říj 2017

Zdravím, můžete mi prosím poradit zda to vypadá na holčičku nebo chlapečka ? Prijde mi to jako chlapeček podle toho bileho fleku mezi nozičkama ale nevím. Ultrazvuk dělaný ve 14tt, fotka takhle špatná jelikož jí doktor vyvolával na rychlo . Děkuji 🙂

nafuka
6. říj 2017

@janyshka ti třeba poradí

janyshka
9. říj 2017

Tak z téhle fotky bych řekla jen, že to bude miminko....😉 Vydržte do UZ ve 20. týdnu tam už to většinou spolehlivě vidíme.. ..

krupka1
10. říj 2017

Ahoj, ve 14tt se pohlavi urcuje podle sklonu pohlavniho vybezku, (ktery jinak maji obe pohlavi stejne velky, takze pindu fakt necekej), a tedy se da urcit jen pri pohledu z profilu. Tato fotka utz je focena ze predu, takze na 100 procent se z ni pohlavi nedozvis, bohuzel. Tady je krasna fotka utz z profilu, nase Elizabeth na zacatku 14tt, vybezek je krasne viditelny, okamzite jsme vsichni vedeli, ze jde o holcicku.

kachnicky
22. pro 2017

Co myslíte holčička nebo chapeček?

kachnicky
22. pro 2017

Tady další

bonulinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
endy85
22. pro 2017

@kachnicky dle první 3D fotky by jsem řekla,že chlapeček? 😉

kachnicky
22. pro 2017

@endy85 ja pravě nevím, protože má jiný sklon 🤔zkusím vyfotit jeate jednou

kacasa
22. pro 2017

@kachnicky chlapecek? Rekl k tomu doktor co?

kachnicky
22. pro 2017

@kacasa nejdřiv kluk, pak holka 😂😂😂

ovrl
22. pro 2017

Rozmyslam, aky ma vyznam pytat sa na pohlavie babatka tu na Modrom konikovi... nebolo by spolahlivejsie spytat sa priamo lekara, ked vam robil ultrazvuk?
A zrovna na prvej fotke autorky temy neviem na tom obrazku rozoznat ani len nozicky, nie to este pohlavny organ :D

endy85
22. pro 2017

@kachnicky Já si nevšimla, že jste teprve 13 týden. Vypadá to jako úplně pindík, ale v tomto týdnu to bude jen pohl. hrbolek a je pravda, že sklonem by byl spíš asi na tu holčičku. Těžko říct 😀

kachnicky
22. pro 2017

@endy85 no uvidime..
Jsem moc zvědava, musim počkat alespoň do 17tt... Sranda je že v utery muj gyn. ze pindika spís nevidi,dnes jiny dr nejdriv ze ho vidi pak ze vidi pipinu 😂

kachnicky
22. pro 2017

@bonulinka tam.bych si typla holku, pahylek je jakoby niž

bonulinka
Autor odpověď smazal
Zobraz
dasa85
4. led 2021

Fotka je z 13 tt ale vůbec tam nic nepoznám je tam vidět prosím pohlaví?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru