Holka nebo kluk? ☺️

katuskabambulka
24. kvě 2022

Ahoj holky,
Dnes jsem byla na 1.screeningu, měla jsem s sebou i naší 5.letou cácorku a úplně jsem se pana doktora zapomela zeptat jestli by nepoznal pohlaví🙈 😂 hlavně že bylo vše v pořádku. Tak jen zkouším, jestli některá třeba nepozná podle fotky? Jestli třeba nemáte podobou fotečku a už víte ☺️ Je mi jasné ze to neni 100%, ale tak když už musím vydržet měsíc….😂 když jsem trubka..

barcqik
24. kvě 2022

@katuskabambulka Tady na té fotce není vidět pohlavní hrbolek :( nemáš jinou fotku?

katuskabambulka
autor
24. kvě 2022

@barcqik bohužel jen tuhle no🙈🥹

themuffin
25. kvě 2022

@katuskabambulka to je škoda, on se doktor po zeptání dívá přímo mezi nožky, tohle je foto profilu a nepoznáš z toho nic

veraakubik
25. kvě 2022

Zkus porovnat tady s fotkou…😉

vh1610
25. kvě 2022

@katuskabambulka me pripada, ze kustku vidim a prijde mi na holcicku... Tak dej schvalne pak vedet

vh1610
Autor odpověď smazal
Zobraz
barcqik
25. kvě 2022

@themuffin v ro hle týdnu se pohlaví poznávací z profilu pošle sklonu pohlavniho hrbolku 🙂 protože "neco" mezi nohama mají obě pohlaví

katuskabambulka
autor
26. kvě 2022

@vh1610 jakou kustku myslíš?☺️ Tak uvidíme no☺️ Jsem zvědavá ☺️

kamce
26. kvě 2022

@katuskabambulka jen mesic? Nam to teda rekl az na 2. screeningu 😁

vh1610
26. kvě 2022

@katuskabambulka no takova ta kratka bila carka nahore jakoby mezi nozkama. To je ten pohlavni hrbolek /kustka ... A kdyz je vodorovna s pateri, tak holcicka a kdyz je smerem asi 30 stupnu nahoru, tak kluk. Rekli mi to dle ni na screeningu ve 13 tt jasne a od te doby to plati. Takhle se to v danych tydnech urcuje,zadny vnejsi pohlavni organ zatim neexistuje...

ekou
26. kvě 2022

@katuskabambulka me to dr rekl az na druhem screeningu co to je. Ale to uz je 3 roky :D

werik153
4. čer 2022

@katuskabambulka máš u sebe výsledeky ze screeningu? Případně napiš kolik ti to vyšlo.
Dá se to poznat i z hodnoty HCG a PAP-A.

katuskabambulka
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
katuskabambulka
autor
5. čer 2022

@werik153 ahoj☺️ Vyšly mi tyhle hodnoty☺️

werik153
5. čer 2022

@katuskabambulka podle těch hodnot pokud jsi byla 11+ tt, by to měla být holčička.

katuskabambulka
autor
5. čer 2022

@werik153 byla jsem v 10tt

werik153
29. čer 2022

@katuskabambulka tak co? Je to holčička? 😊

katuskabambulka
autor
29. čer 2022

@werik153 Asi ano☺️ Ted jsem 19tt a prý to vypadá na holčičku☺️

kar17
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru