Hodnoty hCG. Kolikátý týden by to moho být?

littlebee124
17. čer 2021

Holky jen sem se chtěla zeptat na hodnotu hCG, jelikož nelze počítat u mě týdny podle PM, která byla 12.4 naposled, potom odběr krve 21.5 byl nula. Pak sem 10.6 zjistila, že sem těhotná a první hodnota byla 10.6- 264 a 12.6 byla 684, kolikátý týden si myslíte, že by to mohl být. :D Clear Blue mi ukázal 2-3, ale to byla moč, kdy sem byla před tím naposled na wc kolem 4 ráno a dělala sem si ho v 9.
Já jdu příští čtvrtek na gyndu, tak jestli by už mohlo něco vidět. Moc děkuji a omlouvám se za možná hloupý dotaz.

palja
17. čer 2021

@littlebee124 to nevím jak je to s hcg, ale myslím že na ultrazvuku bude vidět dutinka, možná zloutkovy váček a myslím, že srdíčko ještě nebude, takže tě pak objedná za 14 dní (píšu jen svůj názor, podle toho co tady píšeš a taky podle toho jak jsem to měla já). 🍀💞❤️

izzylka
17. čer 2021

@littlebee124 tyhle hodnoty jsou většinou +/- max týden po vynechané ms ....ale u každého jsou ty hodnoty jiné...takže budeš tak 4-5 týden

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru