Ahoj všem, prosím o radu.
23.12 jsem si dělala těhotenský test a byl negativní.
29.12 jsem si opět dělala test a byl pozitivní a ukazoval 1-2 týden od početí. (Tipuju, že musela být ovulace až 18, kdy i proběhl styk) a poté jsem si dělala 2x testy na čárky a byl tam duch a pak zase jeden na týdny a bylo tam zas 1-2 týdny těhotná
2.1 jsem šla na krev a měla jsem 19,5 U/L
První den poslední menstruace byl 30.11.2024 a dle toho jsem měla mít ovulaci 14.12.2024. A dle výpočtu jsem v 5 týdnu (od konce té MS)
Jde mi o to jestli to Hcg nemam moc nízké.. všude čtu jak někdo má okolo 100 i 1000 a jeste k tomu maji jiné jednotky než ja..
dle tabulky s mými jednotkami jsem v normě, ale proste se bojím, že to mam moc nízké, kdyz všude čtu jak mají ostatní v mém týdnu tak vysoké hodnoty.. samozřejmě vím, ze jsem uplne na začátku a na tu krev jsem šla asi brzy.. prosim nemel jste to nekdo taky tak, nebo se ty moje jednotky nějak násobí ? Jsem z toho hrozne nervózní, tak dekuji za odpovědi.
jeden odběr nic neřekne a pokud byla ovulace úplně jinak tak to klidně může prece sedět pokud by byla ovulace kolem 18.12-19.12 tak jste cca 18-19 od možné ovulace
Ahoj, v téhle tabulce je hcg v 5.týdnu od 18 jednotek, takže jsi v normě https://otehotnim.cms.webnode.cz/prvni-priznaky...
@lencaa11 nakonec šlo o biochemické těhotenství
To je mi líto.
Ahoj..mám podobný problém oplodnění došlo cca 2-3 týdny zpět tak že těsně před ms pak jsem dostala ms od 24.12. Klasicky těch 5dní…a teď v pátek jsem začala špinit včera jsem byla na krvi a dnes mi volali že hcg je je jenom 86
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jedná hodnota hcg nic neřekne. Chce to pozorovat, zda roste