Hnědý výtok ve 4 tt

nniikolaa
21. kvě 2019

Ahoj, vím, že to sem úplně nepatří, ale jsem ve 4 tt a teď už druhý den, pouze ráno když vstanu mám hnědý výtok s kousky jakoby sliznice. Nic mě nebolí a ani nijak nekrvácím. Jen je to ráno hned po probuzení, když se jdu vyčůrat. Pak už přes den vůbec nic. Je to v pořádku? K doktorce jdu zítra, tak snad to bude ok. Děkuji za rady a odpovědi.

dora13
21. kvě 2019

To ti takhle na dalku nikdo nerekne. Kazdopadne 4tt je opravdu extremne brzo, to absolutni vetsina zen jeste ani nevi, ze je tehotna. Muze to byt vsechno v poradku a nic to neni, ale taky to muze byt rozjizdejici se menstruace. Drzim palce, at je to ok!

pipi_puncocha
21. kvě 2019

A těhotenský test ti sílí? Takhle brzy je to buď a nebo, ani gynekolog na UZ nic neuvidí, může pouze vzít HCG z krve a sledovat dynamiku.

nniikolaa
autor
21. kvě 2019

@pipi_puncocha Já měla posledni menstruaci 1.4, pak už ne. Až minulý týden jsem začala spinit, a tak jsem si udělala test a ten od pátku sílí. Takže podle menstruace jsem v 6 tt, ale já mám menstruaci nepravidelnou, tak nevím. Snad to nic nebude.

pipi_puncocha
21. kvě 2019

@nniikolaa tak jestli test sílí tak to je dobré znamení. V 6tt by už něco malinko mohlo jít vidět na UZ, moc držím palce. Já jsem měla špinění v 10tt, byla jsem i na pohotovosti radši a zatím vypadá vše na výbornou, končíme 15tt.

nniikolaa
autor
21. kvě 2019

@pipi_puncocha Tak taky doufám, že to bude v pořádku. Zítra jdu k doktorce. Teď už nešpiním a ani mě břicho neboli, tak snad zítra uslyším jen pozitivní zprávy. Děkuji moc za uklidnění.

barulina
21. kvě 2019

Ahoj, nerada strasim a doufam ze to u tebe dopadne jinak nez u me. Ale ja ted druhe tehu od zacatku spinila. Mela jsem klidovy rezim, nejaky prasky, a stejne to nedopadlo. Vcera v nemocnici mo rekli, ze ono sponeni sice mize byt obcasne u tehu, alw ze vetsinou to nedopada dobre. A to ja opravdu jen zaspinila, zadne kusy ze me nesly

nniikolaa
autor
21. kvě 2019

@barulina Achjo. No uvidím zítra. Od rána už ani kapka a ani mě nic nebolí, tak mi držte palce.

barulina
21. kvě 2019

@nniikolaa drzim. Me taky nic nebolelo, bohizel. Dejte mi.vedet, moc vam to preju

kacka1994
21. kvě 2019

@nniikolaa Ja ted v 6tt mela 1x ruzove a 1 hnede zaspineni po wc, ale jen trosku na papire, pak uz nic a to jsem to vydesene kontrolovala... volala jsen dr a ta mi rekla, ze pokud to nepokracuje tak by to nic nemelo znamenat, jen pravdepodobne praskla cevka (caste po tlaceni na wc, nebo po sexu) a ze mam prijet pokud bych spinila nebo krvacela vic. V patek mam kontrolu a doufam ze bude vse v poradku. ZT muze prijit i bez spineni a se vsemi tehu priznaky (ja trochu zaspinila 2tydny pred tim nez prestalo bit srdce v 10tt, jela jsem na pohotovost a bylo vse v poradku, a pravdepodobne to ani nemelo souvislost ze to tak dopadlo ;)) a naopak i pri castem krvaceni se da donosit krasne zdrave dite, i kdyz je to samozrejme rizikovejsi :/ Proste nezbyva nez doufat, ale zase nepodcenovat ;) Budu drzet palce a dej vedet ;) Jinak se casto doporucuje ascorutin, je volne prodejny a urcite neuskodi ;)

nniikolaa
autor
21. kvě 2019

@kacka1994 Tak teď jsi mě úplně uklidnila. Zitra napíšu a moc děkuji 😚

nniikolaa
autor
22. kvě 2019

Tak jsem v 5tt. Vše je v pořádku. Špinění byla jsem stará krev.

pipi_puncocha
22. kvě 2019

@nniikolaa super, to mám radost!! Jen tak dál.😘

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru